Film a knihy v ABC: Obi-Wan Kenobi, Spící spravedlnost, Immortal Hulk, Velká kniha velkých strojů

Film a knihy v ABC: Obi-Wan Kenobi, Spící spravedlnost, Immortal Hulk, Velká kniha velkých strojů
Sdílej
 
Seriál Obi-Wan Kenobi působí jako Star Wars: Epizoda III a půl. Spící spravedlnost je skvělá fantastická knížka pro teenagery i dospělé. Komiks Immortal Hulk připomíná původní inspiraci hororovými příběhy. Velká kniha velkých strojů je skvěle poskládaná kniha pro všechny fanoušky těžké dopravní a těžební techniky. Seznamte se se seriálem, knížkami a komiksem v časopisu ABC č. 13/2022.

Sériál, knihy a komiks v časopisu ABC č. 13/2022:

SERIÁL

Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Jeden z nejznámějších rytířů Jedi Obi-Wan Kenobi se dočkal vlastního seriálu. Děj se odehrává deset let po bratrovražedném souboji s Anakinem Skywalkerem na konci filmu Pomsta Sithů. Zlomený Obi-Wan netuší, že jeho bývalý učedník nezemřel, nebo dokonce i to, že se z něj stal obávaný Darth Vader. Přesto se snaží nevystrkovat moc hlavu. Nelítostné Impérium vládne všem planetám tvrdou pěstí a zlí inkvizitoři loví poslední Jedie na útěku.

Video se připravuje ...

Seriál Obi-Wan Kenobi působí jako Star Wars: Epizoda III a pů • Zdroj: Lucasfilm/Disney

Všechno se změní, když starý přítel naléhavě potřebuje pomoc. Začíná dobrodružství se známými i úplně novými hrdiny! Nejnovější seriál z vesmíru Star Wars vrací na scénu dvojici nerozlučných přátel, ze kterých tragédie vesmírných rozměrů udělala nesmiřitelné nepřátele. Připravte se na řadu menších i opravdu velkých překvapení. A sledujte, jak rozhozený Obi-Wan „Ben“ Kenobi musí najít cestu k tomu, aby se znovu stal velkým hrdinou.

SHRNUTÍ: Další kapitola nekonečné ságy působí jako Star Wars: Epizoda III a půl.

REŽIE: Deborah Chow

HERCI: Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Joel Edgerton

PREMIÉRA: od 14. 6. na Disney+


KNIHA

Spící spravedlnost

Knižní trilogie Spící město, Spící spravedlnost a Spící tajemství spisovatele Martina Vopěnky vyšla poprvé v letech 2011 až 2013. Vloni byl do kin uveden celovečerní film podle první knihy, ovšem moc kladných recenzí nenasbíral. Nicméně to nijak nesnižuje vysokou kvalitu knižní předlohy. Právě díky filmu se knihy dočkaly už třetího vydání.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud