Filmy v ABC: Králík samuraj: Usagiho sága a Erupce lásky

Filmy v ABC: Králík samuraj: Usagiho sága a Erupce lásky
Sdílej
 
Animovaný seriál rálík samuraj: Usagiho sága má pokračování. Dokument film Erupce lásky je strhující  film o sopkách. Ábíčko vybírá top pořady.

Film v ABC č. 19/2022:

SERIÁL

Králík samuraj: Usagiho sága

Usagi Yojimbo je dobře známá postava z mangy. O jeho komiksových dobrodružstvích často informujeme i na stránkách ABC. Ale představte si, že by tenhle králík ještě nebyl zkušeným a moudrým samurajem. Že by byl mladší a že by teprve toužil stát velkým hrdinou. Přesně tak začal digitálně animovaný seriál, na který právě navázala druhá řada.

Video se připravuje ...

Králík samuraj: Usagiho sága • Zdroj: Netflix

Králík samuraj: Usagiho sága se odehrává v budoucnosti. V centru všeho dění stojí teenager, který se snaží chránit město, ve kterém žije, před nejrůznějšími zlými démony, nindži a mimozemšťany. V tom mu pomáhají podobě bojovně naladění kamarádi, jako je silný nosorožec nebo lstivá liška. Přijde vám to podezřelé? Máte pravdu! Tenhle Usagi není z komiksů známý Miyamoto, ale nebojte! V nových dílech dojde i na něho.

TVŮRCI: Candie Langdale, Doug Langdale

HRAJÍ: Robert Hájek, Kristýna Skružná, Tereza Chudobová, Jiří Ployhar, Vojtěch Hájek

PREMIÉRA: od 1. září na Netflixu


FILM

Erupce lásky

Když chlapec potká dívku a oba mají rádi sopky, může se stát, že s nimi pevně propojí své pracovní a osobní životy. A to je přesně případ vulkanologů Katii a Maurice Krafftových z Francie. Seznámili se na univerzitě roku 1970 a během následujících 21 let navštívili ty největší sopky naší planety – k žhavým proudům lávy se přibližovali doslova na dosah ruky, žili uvnitř kráterů, plavili se po sirných jezerech a odvažovali se během vulkanické aktivity tak blízko, že působí jako superhrdinové.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud