Nové ABC: Jan Žižka a encyklopedie ABC dinosaurů

Nové ABC: Jan Žižka a encyklopedie ABC dinosaurů
Sdílej
 
V novém ábíčku vychází první díl sběratelské encyklopedie ABC dinosaurů. Píšeme o novém filmu Jan Žižka, nebo že žirafy využívají svůj dlouhý krk jako zbraň. A rozjiždíme nový seriál o internetu věcí!

Koupit časopis ABC online >  

Paleomalíř a encyklopedie ABC dinosaurů

Jan Sovák je malíř a spisovatel, který žije jednou nohou v jižních Čechách a druhou v kanadské Albertě. Pokud jste na jeho jméno dosud nenarazili, pak na jeho obrazy docela určitě ano. Honza patří k nejlepším světovým paleoartistům, tedy malířům, kteří se věnují pravěkým tématům. Jeho věhlas dávno překročil české hranice. Kromě jiného ilustroval román Jurský park, který se stal předlohou stejnojmenného hollywoodského trháku z roku 1993.

V ábíčku vychází první díl sběratelské encyklopedie ABC dinosaurů •  ABC

Honzovy pravěké malby jsou ceněny především pro svou paleontologickou věrnost. Spolu s Vladimírem Sochou, autorem řady knih o dinosaurech, pro nás od tohoto čísla budou vytvářet sběratelskou encyklopedii ABC dinosaurů. První díl najdete na straně 45 a 46. Má formát oboustranného listu, který si z časopisu můžete vyříznout a encyklopedii postupně sbírat do průhledných košilek do šanonu.

Vystřihovánky v časopisu ABC č. 19/2022

Vystřihovánky v časopisu ABC č. 19/2022

V novém ábíčku nechybí oblíbené vystřihovánky. Píšeme o novém filmu Jan Žižka, nebo že žirafy využívají svůj dlouhý krk jako zbraň. Zároveň rozjiždíme nový seriál o internetu věcí. Časopis ABC přináší zajímavosti a žhavé novinky z přírody, vědy, techniky a popkultury.

Nahlédněte do časopisu ABC č. 19:

Top články v ABC:

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost. Archiv starších ábíček najdete tady. Ábíčko 19/2022 je od 9. září k dostání online a od 13. září v trafikách.

Přeplaťe si ABC, doručení domů je zdarma.

Titulní stranu nového čísla zdobí motiv z filmu Jan Žižka.

V časopisu ABC píšeme o novém filmu Jan Žižka •  ABC

Podívejte se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Nové ABC: Toulavá kočka Stray, Pizzly a další kříženci

Nové ABC: Toulavá kočka Stray, Pizzly a další kříženci

Nové ABC odhaluje budoucnost Marvelu

Nové ABC odhaluje budoucnost Marvelu

Nové ABC: S Predátorem až na hranice vesmíru

Nové ABC: S Predátorem až na hranice vesmíru