Poslední ABC: 100 stran, návrat Avataru a dárky!

Poslední ABC: 100 stran, návrat Avataru a dárky!
Sdílej
 
Poslední letošní vydání časopisu ABC je dvojčíslo a má 100 stran. Uvnitř najdeš dárky: 2 plakáty, 8 stran komiksu a 3 vystřihovánky. A taky všechno o velkém návratu Avataru ve filmu Cesta vody. Hledáme krále ovladačů, prozradíme, jak se myjí astronauti, jakou mají psi superschopnost a víc! Mrkni do nového ábíčka.

Koupit časopis ABC online >

Ohromí nás druhý Avatar?

V souvislosti s Avatarem zavzpomínám na dobu, kdy současný typický čtenář ABC ještě nebyl na světě. V březnu 2003, tedy bezmála před dvaceti lety, otevřela společnost Cinema City v Praze první a dosud jediný kinosál IMAX. Ohromil diváky obřím plátnem a trojrozměrnými filmy.

Návrat Avataru ve filmu Cesta vody v časopisu ABC •  ABC

Na filmové 3D jsme sice byli zvyklí už předtím, ale i s příchodem IMAXu jsme si na skutečný dechberoucí trojrozměrný zážitek museli počkat. Ten přišel až v roce 2009 s Avatarem. Příběh nebyl nijak oslnivý, ale vizuálně a technologicky doslova převratný a nezapomenutelný. Nyní přichází druhý díl a pamětníci jsou napnutí, zda se filmové překvapení bude opakovat. O filmu, který posunul měřítka kinematografie, se dočtete v hlavním tématu ábíčka na straně 32.

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Poslední ABC má 100 stran

Poslední letošní ABC má 100 stran. Nechybí dárky: 2 plakáty, 8 stran komiksu a 3 vystřihovánky. Kromě velkého návratu na Pandoru je uvnitř taky velký test ovladačů leteckých simulátorů. Prozrazujeme, jak se myjí astronauti a jakou mají psi superschopnosti. Dozvíš se, proč se opice rýpou v nose, jaké má klima vliv na válku, nebo jak vzniká kůže pro roboty... a mnohem víc. Mrkni na to:

TOP články v ABC:

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost. Archiv minulých ábíček najdete tady. Ábíčko 24/2022 je od 18. listopadu k dostání online a od 22. listopadu na stáncích.

Přeplaťe si ABC, doručení domů je zdarma a dostanete dárek.

Poslední letošní ABC: 100 stram, Avatar, zábava a zajímavosti •  ABC

Podívejte se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Princezna zakletá v čase a výjezd k celní správě v novém ABC

Princezna zakletá v čase a výjezd k celní správě v novém ABC

Star Wars a outdoor survival v časopisu ABC

Star Wars a outdoor survival v časopisu ABC

Nové ABC: Studentské formule a budovatelské hry

Nové ABC: Studentské formule a budovatelské hry