Nové ABC: Pán prstenů, mrakodrapy naležato a mnoho dalšího

Nové ABC: Pán prstenů, mrakodrapy naležato a mnoho dalšího
Sdílej
 
V novém ábíčku vychází druhý díl sběratelské encyklopedie ABC dinosaurů. Píšeme o novém seriálu Pán prstenů: Prsteny moci a zemědrápech, mrakodrapech naležato. Přečtete si i mnoho dalšího - o užitečných palcích pravěkých pand, benzince na oběžné dráze... podívejte se do aktuálního ABC!

Koupit časopis ABC online >  

Jedinečný Pán prstenů

Je úžasné, jak s dílem J. R. R. Tolkiena může člověk prožít celý život. Jeho Hobita jsem poprvé četl už v teenagerském věku. O nějakých pět let později jsem propadl knižní trilogii Pán Prstenů a o dalších pět let později vstoupil do kin první z Jacksonových filmů podle této trilogie. Uběhlo dalších deset let a Jackson natočil neméně skvělou trilogii o Hobitovi.

Pán prstenů: Prsteny moci a co musíte vědět o novém seriálu, najdete v ábíčku •  ABC

A nyní po dalších deseti letech tu máme televizní seriál Prsteny moci. A pořád je to pro mě stejně dechberoucí příběh jako tenkrát poprvé před více než třiceti lety. Příběhy Středozemě jsou zkrátka láskou na celý život. Pokud jste do nich ještě nevstoupili, klidně začněte novým seriálem a naším článkem na straně 56. Opravdu vám to závidím, protože před sebou máte všechny ty úžasné knížky, filmy, hry či komiksy. (Zdeněk Ležák)

Vystřihovánky v časopisu ABC č. 20/2022

Vystřihovánky v časopisu ABC č. 20/2022

V novém ábíčku nechybí oblíbené vystřihovánky. Píšeme o zemědrápech, což jsou mrakodrapy naležato. Přečtete si také o chystané benzince na oběžné dráze, pravěkých pandách nebo chytrých semaforech.

Nahlédněte do časopisu ABC č. 20:

TOP články v ABC:

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost. Archiv starších ábíček najdete tady. Ábíčko 20/2022 je od 22. září k dostání online a od 27. září v trafikách.

Přeplaťe si ABC, doručení domů je zdarma.

Titulní stranu nového čísla zdobí motiv ze seriálu Pán prstenů: Prsteny moci.

Časopis ABC je v prodeji od 22. 9. online a od 27. 9. v trafikách •  ABC

Podívejte se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Nové ABC: Jan Žižka a encyklopedie ABC dinosaurů

Nové ABC: Jan Žižka a encyklopedie ABC dinosaurů

Nové ABC: Toulavá kočka Stray, Pizzly a další kříženci

Nové ABC: Toulavá kočka Stray, Pizzly a další kříženci

Nové ABC odhaluje budoucnost Marvelu

Nové ABC odhaluje budoucnost Marvelu