Nové ABC: S Rakeťákem a příběhem hraček ve vesmíru

Nové ABC: S Rakeťákem a příběhem hraček ve vesmíru
Sdílej
 
Ze světa Toy Story přichází nový film Rakeťák. Tak trochu Příběh hraček ve vesmíru je hlavním tématem nového čísla časopisu ABC. Uvnitř ábíčka č. 13/2022 dále najdete další kousek do sbírky vystřihovánek k operaci Anthropoid, veverky jako z akčního filmu, taxík na ISS a spoustu další zábavy i zajímavostí.

Koupit časopis ABC online >

Příběh hraček? Příběh raket!

Je to už neuvěřitelných 27 let, co do kin přišel první díl Toy Story: Příběh hraček. I když to nemůžete pamatovat, už tehdy v roce 1995 jsme o filmu v ábíčku psali. A nenechali jsme si poté ujít žádný z dalších dílů této skvělé série animáků od Pixaru. Naposledy to bylo v létě 2019 se čtvrtým dílem.

Rakeťák od Pixaru je trochu jako Příběh hraček ve vesmíru •  ABC

Ze světa Toy Story nyní přichází nový film Rakeťák, ale není o naší známé partě hraček, nýbrž o odvážném astronautovi Buzzovi. Že také patří k oné partě? Ne tak úplně. Buzz z příběhu hraček je figurka na hraní vytvořená podle Buzze Rakeťáka, „skutečného“ astronauta. A právě o něm je nový film. Takže tentokrát nemíříme do dětského pokojíčku, ale do vesmíru a možná ještě dál! Čtěte naše hlavní téma.

Vystřihovánky z ABC k Anthropoidu:

V novém ABC nechybí ani další kousek do sbírky vystřihovánek k operaci Anthropoid. Ukážeme vám veverky jako z akčního filmu a nejlepší mrakodrapy budoucnosti. Prozradíme, jestli se dočkáme návratu vakovlka, jak bude vypadat taxík na Mezinárodní vesmírnou stanici, kdy do ulic vyrazí chodící auta...

A ještě mnohem více! Nahlédněte do časopisu ABC č. 13:

TOP články z ABC:

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost. Archiv starších ábíček najdete tady. Ábíčko 13/2022 je v prodeji od 21. června. Tady si můžete koupit přeplatné ABC online, doručení domů je zdarma.

Titulní stranu aktuálního čísla zdobí motiv z filmu Rakeťák.

Časopis ABC s Rakeťákem je v prodeji od 21. 6. •  ABC

Podívejte se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Nové ABC: Jurský svět a nadzvukové létání

Nové ABC: Jurský svět a nadzvukové létání

Dinosauří speciál ABC: 164 stran a 1000 fotek

Dinosauří speciál ABC: 164 stran a 1000 fotek

Nové ABC: Lvi, dinosauři a hnojící velryby

Nové ABC: Lvi, dinosauři a hnojící velryby