Star Wars a outdoor survival v časopisu ABC

Star Wars a outdoor survival v časopisu ABC
Sdílej
 
Star Wars: Příběhy Jediů se objevují v posledním čísle časopisu ABC. Hlavním tématem nového ábíčka je outdoor survival junior. Přečtěte si reportáž z kurzu přežití pro děti a zjistěte, jak rychle vznikl Měsíc nebo proč nosorožci přicházejí o rohy. V časopisu ABC č. 23 najdete spoustu zábavy, zajímavostí a nechybí ani vystřihovánky, komiksy a pokračování encyklopedie ABC dinosaurů.

Koupit časopis ABC online >

Survival je in

Zájem o kurzy přežití stále roste, což nám potvrdil majitel firmy Outdoor Survival a autor dvou tematických knih Amar Ibrahim. Možná je to dáno touhou lidí po dobrodružství, s nimž se v běžném životě příliš nesetkají, možná je to tím, že svět je stále nebezpečnějším místem pro život.

Ábíčko vyzkoušelo kurz přežití Outdoor Survivor Junior pro děti •  ABC

V každém případě je velmi užitečné, když si člověk osvojí základní vědomosti a dovednosti pro pohyb v přírodě, ve městě, nebo pro případ nějaké mimořádné události typu požáru, povodně či výpadku elektrické sítě. Spoléhat se v takových situacích jen na svoji intuici, může vést k vážným problémům. Na konci léta jsme absolvovali kurz přežití pro juniory a v zatím posledním časopisu ABC pro vás přinášíme reportáž. Pojďte s námi přežívat!

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

V novém ábíčku najdete také všechno o antologii Hvězdných válek, kterou je mini seriál Star Wars: Příběhy Jediů. Zjistíte, jak rychle vznikl Měsíc nebo proč nosorožci přicházejí o rohy. Časopis ABC č. 23 je plný zábavy, zajímavostí a nechybí ani vystřihovánky, komiksy a pokračování encyklopedie ABC dinosaurů.

Podívejte se do nového čísla časopisu ABC:

TOP články v ABC:

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost. Archiv minulých ábíček najdete tady. Ábíčko 23/2022 je od 4. listopadu k dostání online a od 8. listopadu na stáncích.

Přeplaťe si ABC, doručení domů je zdarma.

Titulní stranu nového čísla zdobí motiv ze Star Wars: Příběhy Jediů.

Nové číslo časopisu ABC se Star Wars: Příběhy Jediů a Outdoor Survivor Junior •  ABC

Podívejte se do minulých čísel ABC, která jsou stále v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Nové ABC: Studentské formule a budovatelské hry

Nové ABC: Studentské formule a budovatelské hry

Nové ABC: Pražské gorily, Black Adam + bonus komiks

Nové ABC: Pražské gorily, Black Adam + bonus komiks

Nové ABC: Pán prstenů, mrakodrapy naležato a mnoho dalšího

Nové ABC: Pán prstenů, mrakodrapy naležato a mnoho dalšího