Film a knihy v ABC: Do Star Wars znovu zasáhne Vadná várka

Film a knihy v ABC: Do Star Wars znovu zasáhne Vadná várka
Sdílej
 
Animovaný seriál Star Wars: Vadná várka prakticky přímo navazuje na Klonové války. V druhé sérii jeho hrdinové pomáhají nebožákům, na které si chce Impérium tvrdě došlápnout. Plus Immortal Hulk: Zelené dveře, Vědecké kladivo Martina Roty a komiks Démoni balkánské války. Film a knihy v ABC!

Film a knihy v ABC 1/2022:

SERIÁL

Star Wars: Vadná várka

Když Impérium zradou i lstí převzalo vládu nad galaxií Star Wars, z komanda klonových vojáků se najednou stali vyvrhelové. Elitní bojovníci ustoupili do stínu, ale rozhodně se nevzdali. Animovaný seriál Vadná várka prakticky přímo navazuje na Klonové války. Vlastně i stejně vypadá, není divu, opět ho vymyslel producent a scenárista Dave Filloni (Mandalorian, Povstalci).

Video se připravuje ...

Star Wars: Vadná várka Oficiální trailer 2. série na Disney+ • Zdroj: The Walt Disney Company

V druhé sérii Vadná várka pomáhá nebožákům, na které si chce Impérium tvrdě došlápnout. Jenže je to nerovný boj. A tak Lovec, Omega a jejich naklonovaní bratři sami potřebují nové spojence. V traileru se dokonce objevuje malý chlupatý Wookie vyzbrojený světelným mečem. Vypadá to, že nové díly přinesou ještě více akce, jakou máme ve Star Wars rádi. A že to bude síla.

TVŮRCE: Dave Filloni

HRAJÍ: David Suchařípa, Anna Novotná, Martin Stránský, Jan Vondráček, Jan Šťastný

PREMIÉRA: 4. ledna 2023

KOMIKS

Immortal Hulk: Zelené dveře

Hulk versus Avengers! Není to poprvé ani naposledy, co se vzteklý zelený zlobr střetnul nebo střetne s týmem nejmocnějších superhrdinů na Zemi. Ale je to možná jejich nejstrašidelnější souboj. Ne snad proto, že během něj Thor málem oslepne a Iron Man zemře. Spíše proto, že „přítel nás potřeboval. A my ho zabili,“ jak prohlásí Captain America.

Immortal Hulk: Zelené dveře •  Crew

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud