Tři mušketýři a d’Artagnan jsou znovu všichni za jednoho

Tři mušketýři a d’Artagnan jsou znovu všichni za jednoho
Sdílej
 
Jeden za všechny, všichni za jednoho! Tři mušketýři a d’Artagnan bez váhaní tasí kordy a odvážně se prosekávají řadami podlých nepřátel i spletitou sítí nekalých intrik v novém filmu podle klasického dobrodružného románu Alexandra Dumase.

Film a knihy v ABC 7/2023:

FILM

Tři mušketýři: d’Artagnan

Uplynulo teprve pár měsíců, co jsme mohli sledovat neohrožené hrdiny klasického dobrodružného románu Tři mušketýři v psí podobě. Komu nesedl animák Dogtanian a tři mušketýři, možná si více užije dospělejší hranou verzi. Tři mušketýři jsou zkrátka na roztrhání. Nejnovější film přichází rovnou z Francie, odkud pocházel i autor slavného románu Alexandre Dumas.

Království je rozdělené náboženskými válkami. Hrozí invaze z Anglie. Zkušení bojovníci Athos, Porthos, Aramis a zbrklý mladík d’Artagnan bez váhaní tasí kordy a odvážně se prosekávají řadami podlých nepřátel i spletitou sítí nekalých intrik. Za čest královny. Za budoucnost země. Jeden za všechny, všichni za jednoho! Trailery slibují napínavou akci v na první pohled historicky věrných kulisách. Druhý díl se právě dokončuje.

REŽIE: Martin Bourboulon

HRAJÍ: François Civil, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmaï, Louis Garrel, Eva Greenová

PREMIÉRA: 6. dubna 2023

MY3: Zvířata, tři mušketýři nebo roboti?

MY3: Zvířata, tři mušketýři nebo roboti?

KOMIKS

Superman v každé roční době

Scenárista Jeph Leob a kreslíř Tim Sale se proslavili komiksovými příběhy Batman: Dlouhý Halloween a Temné vítězství. Když si vzali do parády Supermana, dopadlo to přesně naopak. Místo temného dramatu, ve kterém na každé stránce číhají tmavé stíny, připravili zářivě jasné scény.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud