Spider-Man: Napříč paralelními světy se propadá do komiksů

Spider-Man: Napříč paralelními světy se propadá do komiksů
Sdílej
 
Animovaný film Spider-Man: Paralelní světy se zařadil k nejlepším filmům natočeným podle komiksů. Pokračování v nás chce znovu vyvolat ten samý skvělý pocit, jako bychom se propadli přímo do pestře pokreslených stránek.

Filmy a komiksy v ABC:

FILM

Spider-Man: Napříč paralelními světy

Street art, grafické novely, manga a další výrazné výtvarné styly se dokonale spojily v animáku Spider-Man: Paralelní světy, který se okamžitě zařadil k nejlepším filmům natočeným podle komiksů.

Pokračování v nás chce znovu vyvolat ten samý skvělý pocit, jako bychom se propadli přímo do pestře pokreslených stránek. A zase předvést něco, co jsme ještě neviděli. To nebude jednoduché, protože od doby, kdy první díl představil mnohovesmír a jeho různorodé hrdiny, se hodně změnilo.

Hlavní hrdina Miles tentokrát poznává celou armádu alternativních Spider-lidí a vyrazí na vynucenou výpravu napříč pěti paralelními světy. Každý přitom vypadá úplně jinak a má vlastního Spideyho – od pavoučího muže z Indie po budoucí verzi z roku 2099. Akce a vtipy jsou stejně nespoutané, ale pozor, může to být i slušný doják.

REŽIE: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin Thompson

HRAJÍ: Shameik Moore, Hailee Steinfeldová, Oscar Isaac, Issa Rae, Jake Johnson

PREMIÉRA: 1. června 2023

Zapomeň na prase! Spider-Man a Spider-Cat Napříč paralelními světy

Zapomeň na prase! Spider-Man a Spider-Cat Napříč paralelními světy

FILM

Kráter

V roce 2257 stojí na Měsíci kolonie, ve které žijí dospívající kluci a holky, co se tady narodili. Mezi nimi je i mladý Caleb, kterému jeho otec vyprávěl o zvlášť zajímavém místě za hranicemi lunární základy. Když zemře, osiřelý Caleb se rozhodne ukrást měsíční rover, vyrazit do neznáma a prozkoumat legendární kráter. Bez dospělých, ale ne úplně sám.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud