Blue Beetle: Kříženec Iron Mana a Ant-Mana?

Blue Beetle: Kříženec Iron Mana a Ant-Mana?
Sdílej
 
Blue Beetle vypadá jako kříženec Ant Mana a Iron Mana, jenže ve filmovém vesmíru studia Marvel byste ho hledali marně. Patří do armády hrdinů konkurenčního DC, mezi kterými momentálně vládne celkem chaos.

Film a knihy v ABC:

FILM

Blue Beetle

Mladý Jaime se zrovna vrátil ze školy domů, kde ho čekají problémy. Ale taky jedno obrovské a naprosto nečekané překvapení. Když narazí na starodávnou relikvii vybavenou moderní mimozemskou technologií, získává brnění, které dovede skoro cokoliv. To se hodí, protože zloduši, co ho chtějí pro sebe, už klepou na dveře, a šíleně obří příšera ohrožuje celou planetu.

Blue Beetle vypadá jako kříženec Ant Mana a Iron Mana, jenže ve filmovém vesmíru studia Marvel byste ho hledali marně. Patří do armády hrdinů konkurenčního DC, mezi kterými momentálně vládne celkem chaos. Naštěstí je jeho úplně první film samostatnou záležitostí. Prostě dospívající kluk a jeho nové superschopnosti. A nic dalšího, co by nasadilo brouka do hlavy.

REŽIE: Angel Manuel Soto

HRAJÍ: Xolo Maridueña, Bruna Marquezineová, George Lopez, Susan Sarandonová

PREMIÉRA: 17. srpna. 2023

Flash ⚡ udeřil dvakrát! Blýská se na úsvit DCU?

Flash ⚡ udeřil dvakrát! Blýská se na úsvit DCU?

KOMIKS

Flashpoint

Jeden z nejlepších a nejoblíbenějších příběhů nejrychlejšího muže světa inspiroval neprávem podceňovaný nový film Flash. Ale nenechte se zmást, Flashpoint je mnohem více než obyčejná komiksová předloha.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud