Batman se vrací: První trailer na Flashe s Temnými rytíři

Batman se vrací: První trailer na Flashe s Temnými rytíři
Sdílej
 
Batman se vrací a to hned ve dvou verzích. Ale Temný rytíř není jediný „neočekávaný” superhrdina, který září v prvním traileru na film Flash. Nového zástupce tady má i Superman. Ábíčko vysvětluje, co se děje ve Flashově upoutávce.

První trailer na dlouho očekávaný superhrdinský spektákl Flash je online. Super rychlý superhrdina v něm cestuje mezi mnohovesmíry a přináší spoustu překvapení. O některých se mluvilo, o některých jsme dokonce psali v ábíčku. Jiná přišla jako blesk z čistého nebe.

Batman (a druhý Batman) se vrací

Batman se vrací v novém filmu s Flashem. Nechybí Temný rytíř v podání Bena Afflecka z filmů Liga spravedlnosti a Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Ale zřejmě půjde jen o menší roli. Mnohem více prorostou by mohl dostat superhrdina tvých rodičů.

Michael Keaton si zahrál Batmana ve dvou filmech Tima Burtona (Batman a Batman se vrací) z přelomu 80. a 90. let minulého století. Flash se s ním zjevně setkává v paralelním světě, ve kterém je Batman v dědečkovském věku, ale pořád nebezpečný - mrkni na trailer.

Místo Supermana se vrací Supergirl

Snad proto, že ve filmu budou hned dva Batmani, nemůže Flash zůstat pozadu. Z upoutávky je jasné, že hlavní hrdina spojí síly i se svým paralelním dvojčetem. Ale jako největší překvapení momentálně působí přítomnost úplně nové superhrdinky.

Místo Supermana se vrací jeho sestřenice Supergirl. Možná ji znáš v jiné verzi ze stejnojmenného seriálu, který má vazby na Arrowverse i televizního Flashe. Tady se poprvé objeví ve filmové podobě (a s tváří jiné herečky). Nechybí ani padouch Generál Zod, velký soupeř Supermana z filmu Muž z oceli.

Batman se vrací ve filmu s Flashem •  Warner Bros.

Konec DCEU a začátek DCU

Flash slibuje konec i nový začátek zároveň. Očekává se, že cestování hlavního hrdiny mezi mnohovesmíry a vměšování se do záležitostí paralelních světů bude mít dalekosáhlé následky. Takové, které svým způsobem ukončí filmovou sérií DCEU (od Muže z oceli po Ligu spravedlnosti).

Minulý týden bylo oznámeno, že James Gunn (režisér Strážců galaxie Vol. 1 - 3) bude šéfovat úplně novému filmovému a seriálovému vesmíru DCU. Adaptace komiksů vydavatelství DC mají být lépe sladěné a s dosavadními superhrdiny se (zatím) moc nepočítá. Filmový Flash má posloužit jako určitý restart - i když o úplné vynulování určitě nepůjde.

Než se naplno rozeběhne DCU, uvidíme ještě letos dvě pokračování. Už v březnu to bude Shazam! Hněv bohů a pak v prosinci Aquaman and the Lost Kingdom (Aquaman a Ztracené království). Blýská se na zajímavé časy.

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Batman se vrací: Temný rytíř znovu začíná

Batman se vrací: Temný rytíř znovu začíná

Ant-Man startuje pátou fázi Marvelu: Kang Dobyvatel přichází

Ant-Man startuje pátou fázi Marvelu: Kang Dobyvatel přichází

Klíčová slova:
film, trailer, Batman, flash, supergirl, DCEU, DCU
 

Články odjinud