Liga spravedlnosti: Batman, Wonder Woman... a kdo dál?

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Nejočekávanější komiksová týmovka tohoto roku je v kinech! Maskované hrdiny z Ligy spravedlnosti možná čeká větší nebezpečí, než jaké dovedou zvládnout.

 

Liga spravedlnosti volně navazuje na děj filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti z minulého roku. Lidstvo je po smrti Supermana ponecháno napospas světu bez naděje a bez hrdinů. Bruce Wayne alias Batman to tak ale nechce ponechat. Spolu s další maskovanou superhrdinkou Wonder Woman proto dávají dohromady tým metalidí nadaných nadpřirozenými schopnostmi, aby mohli společně čelit velké hrozbě přicházející z jiného světa.

Liga spravedlnosti: Batman, Wonder Woman... a kde je Superman? •  Vertical Ent.

Batman a Wonder Woman: Staří známí… 

V Lize spravedlnosti se sejdou největší a nejznámější hrdinové z komiksů od DC. Velkého chlápka v netopýřím obleku plném technických vymožeností určitě není třeba představovat. I tentokrát si Batmana střihne Ben Affleck. Také bojovnou a neohroženou princeznu Amazonek Wonder Woman (Gal Gadot) můžete znát z jejího letošního filmu. Pokud jste dávali u předchozích snímků pozor, možná si i pamatujete další hrdiny. Tentokrát je poznáte mnohem lépe!

Video se připravuje ...

Liga spravedlnosti: Trailer • Zdroj: Vertical Ent.

… i noví hrdinové!

Vůbec poprvé se větší pozornosti dočkal Aquaman. Nadpřirozeně silného superhrdinu adaptovaného na život pod vodou ztvárnil impozantní Jason Momoa. Dalším členem týmu, kterého si pro jeho výstřednosti i nesmělost zamilujete, je Flash. Někteří jej možná znají ze stejnojmenného amerického seriálu. Protože ale svět DC hrdinů a filmů není tak dobře propojen, jako je tomu u Marvelu, Flash ve filmu bude trochu odlišný od toho seriálového. Hraje ho i jiný herec – Ezra Miller z Fantastických zvířat a kde je najít.

Jedním z nejnověších hrdinů v Lize spravedlnosti je Flash •  Vertical Ent.

Akční spravedlnost

Pětici hrdinů uzavírá Cyborg ztvárněný Rayem Fisherem. Už jméno napovídá, jaké schopnosti jsou mu vlastní. Velká část jeho těla byla nahrazena mechanickými součástkami. Díky tomu oplývá velkou silou, rychlostí a také – umí létat! Na závěr výborná zpráva pro každého, koho bude film bavit: Všechny zmíněné hrdiny v dalších letech čekají jejich vlastní filmy. Máme se na co těšit!

 

Liga spravedlnosti

Režie: Zack Snyder

Hrají: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa

Premiéra: 16. listopadu 2017

 

Thor: Božský hrdina Ragnaroku

Thor: Božský hrdina Ragnaroku

Kdo je vrah z Orient expresu?

Kdo je vrah z Orient expresu?

Evoluce super padoucha: Jak se měnil Joker?

Evoluce super padoucha: Jak se měnil Joker?

ABC 23/2017 vychází 7. 11. •  ABC

 

Články odjinud