Nové komiksy na abicko.cz

Nové komiksy na abicko.cz
Sdílej
 
V časopisu ABC se objevily dva nové komiksy. Humorná sci-fi detektivka Prokop a Buben slibuje zábavu a napětí. Mistr Šao-linu je dobrodružný kung fu příběh z historie staré Číny. Teď si je můžete číst i na webu abicko.cz.

 

Milí čtenáři, jak se vám líbí naše nové komiksy Prokop a Buben a Mistr Šao-linu? Oba jsme spustili na přelomu roku a s oběma se budete setkávat až do léta. Čtete komiksy v ábíčku? A který vás v poslední době zaujal nejvíc? Na komiksy většinou příliš odezvy od čtenářů nedostáváme. Prostě je asi berete tak, že jsou pevnou součástí našeho časopisu a možná nemáte potřebu se k nim vyjadřovat. Komiksovou stálicí ábíčka je kocour Mourrison a k němu nám píšete poměrně často. Je to pochopitelné. Mourrison je zároveň maskotem ABC a na stránkách časopisu žije už šestnáct let. Přesto budeme rádi, když nám napíšete svůj názor také k ostatním našim komiksům. Pište šéfredaktorovi na zdenek.lezak@cncenter.cz a do předmětu e-mailu napište heslo KOMIKS ABC.

Hlubina: Čtěte komiksovou detektivku o velkém podvodu pod vodou

Hlubina: Čtěte komiksovou detektivku o velkém podvodu pod vodou

Komiksy na webu

Nové komiksy si teď můžete číst i na webu v rubrice, která se jmenuje... KOMIKSY. Humorná sci-fi detektivka Prokop a Buben vypráví o tajuplné loupeži a kromě zábavy je plná napětí. Má specifický výtvarný styl a je přímo nacpaná vtipnými narážkami. Neměli byste si ji nechat ujít, zvlášť jestli se považujete za zkušenější komiksové maniaky. Mistr Šao-linu má spíše tradiční podobu. Dobrodružný kung fu příběh z historie staré Číny vznikl na základě legend o tajuplném klášteru Šao-lin a jeho neohrožených mniších – elitních válečnících. Láká vás dálná exotika? Mistr Šao-linu je tím pravým pro vás!

Foto:  ABC

Na abicko.cz zatím vyšlo několik prvních dílů a další budou postupně přibývat. Čekání na pokračování si mezitím můžete zkrátit buď s vtipnými příhodami našeho maskota kocoura Mourrisona (už jich vyšly skoro čtyři stovky!), nebo kompletními komiksovými příběhy jako jsou Mlžný ostrov zbarvený do ruda, Tajemství mayského chrámu, Hlubina, Příběhy psané střelným prachem, Tajuplný ostrůvek, Pirátova dcera, Zapadlé království a další.

Římané v Británii: Komiks a skutečnost

Římané v Británii: Komiks a skutečnost

Stephen Hawking a jeho podivuhodný komiksový vesmír

Stephen Hawking a jeho podivuhodný komiksový vesmír

Bojový anděl Alita: Zrezivělý anděl

Bojový anděl Alita: Zrezivělý anděl

 

Články odjinud