Ant-Man startuje pátou fázi Marvelu: Kang Dobyvatel přichází

Ant-Man startuje pátou fázi Marvelu: Kang Dobyvatel přichází
Sdílej
 
Ant-Man a Wasp: Quantumania zahajuje pátou fázi filmového vesmíru Marvelu. Poprvé se v něm setkáme se zloduchem Kangem a vydáme se do fantastické kvantové říše Quantum Realm, která je plná podivuhodných obyvatel.

Film a knihy v ABC 4/2022:

FILM

Ant-Man a Wasp: Quantumania

Ant-Man se prozatím držel spíše na okraji dění filmového vesmíru studia Marvel. Jako by se v příbězích superhrdiny mravenčích rozměrů nedělo nic velkého. Ale zdání klame. A teď se navíc všechno zásadně mění. Celá rodina hlavního hrdiny zamíří hluboko do nitra miniaturní říše Quantum Realm, kde na ně čeká neznámý svět.

Nový velký zloduch: Kang Dobyvatel

Pamatujete si na holčičku Cassie? Jeho dcera dospívá rychleji, než by se Ant-Manovi zamlouvalo. Kvůli superhrdinským záležitostem a problémům přišel o několik dlouhých let, které s ní mohl strávit. Daly by se nějak získat zpátky?

Video se připravuje ...

Ant-Man a Wasp: Quantumania trailer s českými titulky • Zdroj: Falcon

Záhadný Kang, na něhož hlavní hrdina narazí v mini kvantovém světě tvrdí, že ano. Dá se mu věřit? Těm, kdo poslední rok a něco strávili na Měsíci (nebo v Quantum Realm) prozradíme, že rozhodně ne. Kang je ve skutečnosti novým velkým zloduchem marvelovské ságy.

Pátá fáze Marvelu

Ant-Man a Wasp: Quantumania zahajuje pátou fázi filmového vesmíru Marvelu. Poprvé se v něm vydáme do fantastické kvantové říše plné podivuhodných obyvatel. Očekává se, že se Quantum Realm stane stejně zásadním dějištěm marvelovské ságy jako mnohovesmír. A Cassie? V traileru má vlastní superhrdinský oblek!

REŽIE: Peyton Reed

HRAJÍ: Paul Rudd, Evangeline Lillyová, Michael Douglas, Jonathan Majors, Kathryn Newtonová, Michelle Pfeifferová

PREMIÉRA: 16. února 2023

KNIHA

Marvel Studios: Všechno, co potřebujete vědět

Čtrnáct let, více než dvojnásobek filmů a hromada seriálů k tomu. Vyznat se v příbězích studia Marvel už opravdu není jednoduché. Všechno, co potřebujete vědět, najdete v malé, ale skladné encyklopedii Marvel Studios s na chlup stejným podtitulem. Zní to hodně slibně.

Marvel Studios: Všechno, co potřebujete vědět •  CPress

Jenže knížka původně vyšla v originále před premiérou hitu Avengers: Infinity War na jaře 2018. Pozdější informace v ní chybí a za tu dobu jsme se posunuli o kus dále. To ale neznamená, že by encyklopedie byla k ničemu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud