Ant-Man a Wasp: Kdy se přidají k Avengers?

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Do kin přichází dvojice neokoukaných marvelovských hrdinů. Co jsou zač a co všechno dokážou?

 

V novém filmu filmu Ant-Man a Wasp se setkáme se dvěma superhrdiny, kteří sice nejsou úplně neznámí, rozhodně ale nepatří k ikonám jako Iron Man, Thor nebo Hulk. Oba ovšem mají zcela unikátní schopnost – dovedou se totiž zmenšovat. Ant-Mana ostatně možná už znáte. V komiksu se poprvé objevil už v roce 1979 a před třemi lety se dokonce dočkal samostatného filmu. Vidět jste ho mohli také ve snímku Captain America: Občanská válka, kde bojoval společně s ostatními Avengery právě po boku Captaina Ameriky.

Ant-Man: Z vězení do akce

V každodenním životě nese Ant-Man jméno Scott Lang a má za sebou kariéru drobného zlodějíčka. Podařilo se mu však získat speciální oblek, s jehož pomocí se může podle potřeby zmenšit nebo zvětšit a jako bonus získat nadlidskou sílu. Děj filmu navazuje na události ve filmu Občanská válka. Poté, co se mu podařilo uniknout z věznice pro superzločince zvané The Raft, se snaží dát si život do pořádku. Při tom všem dostane nový tajný úkol. Spojit síly s další agentkou a bojovat proti neznámému zlu.


Věděli jste, že... děj se odehrává před událostmi z filmu Avengers: Infinity War.

Ant-Man a Wasp: Mravenčí muž a Vosí žena vyráží do akce •  Falcon

Wasp: Vosí bojovnice

Superhrdinka, která se připojí k Ant-Manovi, se jmenuje Wasp. Přestože to bude její filmová premiéra, v marvelovských komiksech se objevuje už déle než půl století. Podobně jako Ant-Man má schopnost se pomocí speciálního obleku zmenšit. Společně budou bojovat proti zlodějce Ghost, která pro změnu dovede procházet zdmi. Pokud jste fanoušci Avengerů, nezajímají vás jenom ústřední filmy a chcete mít přehled o dění ve světě superhrdinů ze stáje Marvelu, rozhodně se na Ant-Mana a Wasp vyjdete do kina!

Ant-Man a Wasp

Režie: Peyton Reed

Hrají: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena

Premiéra: 5. července 2018

Co přijde po Avengers: Infinity War?

Co přijde po Avengers: Infinity War?

Kdo chyběl v Avengers: Infinity War a proč?

Kdo chyběl v Avengers: Infinity War a proč?

Co znamená poslední scéna po titulcích Avengers: Infinity War?

Co znamená poslední scéna po titulcích Avengers: Infinity War?

Odhalujeme záhadnou budoucnost Avengers: Co bude s Thorovou hrdinkou Valkyrie?

Odhalujeme záhadnou budoucnost Avengers: Co bude s Thorovou hrdinkou Valkyrie?

 

Články odjinud