Spider-Man zábavně mixuje super akci a všední trable

Spider-Man zábavně mixuje super akci a všední trable
Sdílej
 
Spider-Man se zaplete do štvanice na superpadouchy přímo uprostřed Central Parku, když chce pomoct kámošce. Ale ve skutečnosti byl na mušce od úplného začátku! Více v recenzi akčního komiksu. Plus seriál Jane a grafická novela Corto Maltese: Benátské noci.

Film a knihy v ABC:

KOMIKS

Amazing Spider-Man #04: Štvanice I.

Spidey tušil, že když se mu nepodaří zachránit úhlavního nepřítele, budou z toho jen potíže. Nosorožčí muž Rhino zmizel. A není jediný. Obávaný Lovec Kraven systematicky unáší superpaduchy se zvířecími schopnostmi. Chystá divoký hon přímo uprostřed newyorského Central Parku. Spider-Man se do něho zaplete, když chce pomoct své bývalé holce Black Cat. Ale ve skutečnosti byl na mušce od úplného začátku.

Spider-Man: Štvanice zábavně mixuje super akci a všední trable •  Crew

Štvanice je ryzí pavoučí sága plná akce i problémů typických pro hlavního hrdinu. Je mu špatně, jeho láska Mary Jane se o něj bojí, vlastní zodpovědnost ho přesto nutí všechno skousnout a vystřelit další pavučinu. Zkušení fanoušci vychytají řadu odkazů ze Spideyho bouřlivé historie. Ale do příběhu se dá vrhnout i bez encyklopedických znalostí – prostě střemhlav po hlavě.

SHRNUTÍ: Zábavný mix superakce a všedních trablů, jak to máme u Spider-Mana rádi.

AUTOR: Nick Spencer, Humberto Ramos, aj.

VYDÁVÁ: CREW, 2023, 156 stran

SERIÁL

Jane

Jane Goodallová je slavná anglická bioložka, která se specializuje na výzkum primátů, jako jsou šimpanzi nebo gorily. Je to skvělá a zajímavá osobnost. Stala se idolem i devítileté holky, která má nejen stejné křestní jméno, ale i stejně miluje přírodu. A taky má obrovskou představivost. Tygři, nosorožci nebo obrovské velryby ožívají přímo před jejíma očima klidně uprostřed ulice nebo domu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud