Podivné nové světy 🖖 Pestrobarevný Star Trek

Podivné nové světy 🖖 Pestrobarevný Star Trek
Sdílej
 
V druhé řadě pestrobarevného seriálu Star Trek: Podivné nové světy se znovu propadají až po uši hluboko do napínavých sci-fi příběhů. Nechybí tajemní nebezpeční Gornové ani crossover s animákem Lower Decks... Plus komiks Jim Hawkins.

Film a knihy v ABC:

SERIÁL

Star Trek: Podivné nové světy 🖖

Než se velení legendární vesmírné lodi Enterprise ujal proslulý Kirk, byl jejím kapitánem neméně výrazný Pike. Jeho různorodá posádka je složená z nových i známých tváří v čele s nepřehlédnutelným Vulkáncem Spockem.

V druhé řadě pestrobarevného seriálu Star Trek: Podivné nové světy se znovu propadají až po uši hluboko do napínavých sci-fi příběhů. Opět nebudou chybět tajemní, ale o to nebezpečnější protivníci Gornové. Pokračování má na palubě něco opravdu speciálního. Jeden z dílů se prolíná se spřízněným animovaným seriálem Star Trek: Lower Decks. O humor tím pádem nebude nouze.

A nakonec dojde také na toho Kirka, i když ještě ne jako kapitána. Na Enterprise začíná jako poručík a první důstojník. Stane se Pike hned ze začátku jeho vzorem? Nenechte si to uletět!

TVŮRCE: Akiva Goldsman

HRAJÍ: Anson Mount, Ethan Peck, Jess Bushová, Christina Chongová, Celia Rose Goodingová

PREMIÉRA: od 15. června 2023 na SkyShowtime

Vesmír Star Treku nemá hranice: Nové seriály a filmy

Vesmír Star Treku nemá hranice: Nové seriály a filmy

KOMIKS

Jim Hawkins

Kluk, který je neohrožený jako mladý lev, touží prožít velké dobrodružství na moři. Jmenuje se Jim Hawkins, a protože se poprvé objevil ve slavném románu Poklad na ostrově, víme, že jeho přání se vyplní. Rychle se zaplétá do vzrušujícího příběhu o hledání pirátské kořisti, ale tentokrát to vypadá jinak.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud