One Piece: Piráti z nej mangy vyplouvají na Netflixu

One Piece: Piráti z nej mangy vyplouvají na Netflixu
Sdílej
 
Japonské pirátské dobrodružství One Piece je jedním z nejpopulárnějších příběhů na světě. Po nejprodávanější manga sérii a anime má premiéru i hraný seriál na Netflixu. Chytnou se mladí hrdinové s fakt zvláštními schopnostmi?

Film a knihy v ABC:

SERIÁL

One Piece

Japonské pirátské dobrodružství One Piece s mladými hrdiny, kteří mají zvláštní schopnosti, je jedním z nejpopulárnějších příběhů na světě. Podle manga série (nejprodávanější ze všech) vzniklo nejdříve anime a teď má premiéru i hraný seriál na Netflixu.

Mladý rošťák Monkey D. Luffy sní o tom, že se stane králem všech pirátů. Stačí, aby našel bájný poklad. A tak napne plachty a vyrazí na moře. Postupně se k němu přidává zručný šermíř Roronoa Zoro, navigátorka Nami, ostrostřelec Usopp a mistr bojových umění Sanji.

Tuhle silnou posádku neúnavně pronásleduje námořnictvo a navíc se střetává i s jinými piráty, kteří nejsou ani zdaleka tak sympatičtí a chtějí si urvat poklad pro sebe. Monkey a spol. mají naštěstí na palubě nejúčinnější zbraň ze všech: kamarádství.

TVŮRCE: Steven Maeda, Matt Owens

HRAJÍ: Makkenjú Arata, Emily Ruddová, Iñaki Godoy, Taz Skylar, Jacob Gibson

PREMIÉRA: 31. srpna. 2023 na Netflixu

Manga CZ! Japonské komiksy se usadily v Česku

Manga CZ! Japonské komiksy se usadily v Česku

KOMIKS

Immortal Hulk 3: Hulk v pekle

Tak tohle už je fakticky docela horor, napadne vás při pohledu na první stránky a zdeformovaného Hulka, který si to nevzrušeně vykračuje peklem. Hutná sága o superhrdinské nesmrtelnosti pokračuje existenciálním rozjímáním.

Ale na své si přijdou i ti čtenáři, které přemýšlení nezajímá a chtějí vidět především pořádnou řežbu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud