Fantastická zvířata a kde je najít: Chytňete je v deskovce!

Fantastická zvířata a kde je najít: Chytňete je v deskovce!
Sdílej
 
Chytání kouzelných zvířat ve třech variantách obtížnosti si užiješ v deskové hře podle filmové série Fantastická zvířata a kde je najít ze světa Harryho Pottera. Zahraje si doslova každý! Více recenze.

Hračky v ABC:

DESKOVÁ HRA

Fantastická zvířata a kde je najít

Kouzelní tvorečci na útěku

Fantastická zvířata a kde je najít, filmová série ze světa Harry Pottera se dočkala vlastní rodinné deskovky. Vžijete se do role známých postav lovících po celém městě kouzelná zvířátka. Kdo lapí potřebný počet jako první, vyhrál. Přesný cíl se ovšem liší podle toho, jakou ze tří obtížností zvolíte.

Pro rodiče i menší sourozence Nejsnadnější varianta nabízí zábavu pro celou rodinu včetně mladších sourozenců, klidně i těch předškolního věku. Putujete městem a na políčkách otáčíte žetony, jestli najdete zvířátko. Jako když se díváte pod kámen, zda tam nejsou brouci. To je všechno.

Fantastická zvířata a kde je najít v deskové hře •  Blackfire

Střední obtížnost přidává do hry předměty, kouzla a možnost útočit na sebe navzájem, takže se hra mění v hon na zvířátka, ve kterém je povolená i nějaká ta podpásovka. Nejtěžší obtížnost se hraje podobně, jen vytvoříte partu snažící se společnými silami zachránit zvířata před zlými lovci Salemisty.

Náhody je možná moc Deskovka vychází z filmů, nikoliv knížky Fantastická zvířata a kde je najít. Proto jsou zvířata i postavy zpodobněny tak, jak jste je mohli vidět v kině. Máte-li rádi dobrodružství Mloka Scamandera a jeho přátel, budete se bavit.

Fantastická zvířata se hodí především pro zábavu s mladšími sourozenci, pravidla nejsou složitá a velkou roli hraje prvek náhody. Pokud jste zvyklí spíše na složitější deskovky, můžete se časem začít nudit. Ale do té doby vzhůru po stopách Kůroleza!

SHRNUTÍ: Chytání kouzelných zvířat ve třech variantách obtížnosti. Zahraje si doslova každý!

ZAPŮJČIL: Blackfire

Pán prstenů: S Frodem napříč Středozemí v novém rozšíření karetky

Pán prstenů: S Frodem napříč Středozemí v novém rozšíření karetky

KARETNÍ HRA

Avalon: Poslední úder 

Bojovka s kartami

Avalon: Poslední úder se odehrává ve světě legend krále Artuše. Nečekejte ale žádné dobrodružné výpravy, tady se jde rychle do akce.

Aréna v krabičce

Dobrá zpráva: Celá krabice se vám vejde do menšího baťohu, protože jsou potřeba jenom tři figurky, pár kostek, kartonové žetony, deníky postav a karty. Krabice má vtipné využití – je na ní namalovaná herní mapa i s okolím, takže otočíte box vzhůru nohama, zasunete víko a máte arénu hotovou.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud