Plastová Tatra 815: Nový model od Monti Systém

Plastová Tatra 815: Nový model od Monti Systém
Sdílej
 
Nový plastový model od Monti Systém je legendární Tatra 815. V sérii od české společnosti Seva si můžete pořídit i tahače, dodávky či autobusy. Přečtěte si recenzi. Vyzkoušeli jsme i deskovou hru

🧸 Hračky v ABC:

STAVEBNICE

Monti Systém Tatra 815

Pokud vás láká svět plastových modelů, ale chtěli byste začít nějakou jednodušší stavebnicí, série Monti System od české společnosti Seva je ideální volba. Jednotlivé dílky je potřeba vylámat z plastových mřížek. Jsou ale navržené tak, že do sebe snadno zacvaknou a není třeba je lepit. Stejně tak není třeba model barvit, protože v daných barvách už jsou plastové mřížky a zbytek zařídí nálepky. Novinka, míchačka betonu Tatra 815, je jen jedna z řady variant série. K dostání jsou i tahače, dodávky či autobusy.

SHRNUTÍ: Plastový model pro začátečníky, který se obejde bez lepidla i modelářských barev.

ZAPŮJČIL: Seva

SEVA a Monti System: Legendární hračky z Česka

SEVA a Monti System: Legendární hračky z Česka

DESKOVÁ HRA

Marvel United: X-Men a Deadpool

X-Men v akci

Marvel United je deskovka, kde spolu s kamarády v roli Avengers bojujete proti padouchům. Její unikátní prvek spočívá ve spolupráci – každý může zahrát jen jednu kartu akce, ale následující hráč na ni navazuje tím, že ji použije znovu a přiloží svou akci. Tím vzniká řetěz útoků a úkonů, jejichž správné naplánování je klíčem k vítězství.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud