Film a knihy v ABC: Marvel Studios uvádí Vlkodlak: Noční lovec

Film a knihy v ABC: Marvel Studios uvádí Vlkodlak: Noční lovec
Sdílej
 
Nejnovější marvelovka  je trochu strašidelný hodinový speciál Vlkodlak: Noční lovec, který přichází právě včas před Halloweenem. Komiks Batman: Pád a padlí vás pohltí i díky kresbě talentovaného Mikela Janína. Středověké hlavolamy je dobrodružná kniha plná luštění. Ábíčko vybírá top filmy, komiksy a knihy.

Film a knihy v časopisu ABC č. 21/2022:

FILM

Marvel Studios uvádí Vlkodlak: Noční lovec

Nejnovější marvelovka není film ani seriál. Trochu strašidelný hodinový speciál Vlkodlak: Noční lovec přichází právě včas před Halloweenem a určitě překvapí, někoho možná i zaskočí. Za temné a ponuré noci se ze stínů vynoří tajná skupina lovců příšer a po smrti svého vůdce se shromáždí ve strašidelném domě prastarého rodu. Čeká je vzpomínání, co spolu prožili a přežili, vzájemný souboj o mocnou relikvii i setkání tváří v tvář s nebezpečným monstrem. Zní to mrazivě, že ano?

Video se připravuje ...

Marvel studio uvádí: Vlkodlak - noční lovec • Zdroj: Disney+

Hororový Marvel

Hlavním hrdinou speciálu je dobrodruh, který se v noci mění na vlkodlaka. Někdy proto, aby potíral pouliční zločin, jindy aby si poradil s dalšími monstry. Koho bude lovit? V době, kdy šlo ábíčko do tisku, vydalo studio Marvel jediný trailer. A v něm se na okamžik mihne příšera známá pod jménem Man-Thing.

Marvel Studios uvádí Vlkodlak: Noční lovec •  The Walt Disney Company

A ta upoutávka vypadá fakt divně! Je černobílá, připomíná staré klasické nebo béčkové horory a zatím vůbec není jasné, jestli takový bude i Vlkodlak: Noční lovec. Na druhou stranu víme, že ve speciálu nebude chybět ani svérázná komiksová lovkyně monster Elsa Bloodstoneová. A možná by se mohl ukázat i Blade nebo Moon Knight?

REŽIE: Michael Giacchino

HRAJÍ: Gael García Bernal, Laura Donnellyová, Harriet Sansom Harrisová, Eugenie Bondurant

PREMIÉRA: od 7. října na Disney+

Trailery a novinky o filmech a seriálech studia Marvel najdete tady:

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

KOMIKS

Batman: Pád a padlí

Batman je na dně. Potom, co mu Catwoman utekla od svatebního oltáře, se armádě jeho úhlavních nepřátel podařilo uvěznit netopýřího muže v přísně střeženém psychiatrickém zařízení Arkham. Ale nebyl by to Temný rytíř, kdyby se neosvobodil. Prvních dvacet stránek komiksové knížky Pád a padlí vypadá jako výjevy z akční plošinovky, ve které hrdina prochází zástupy protivníků jako rozžhavený batarang měkkým máslem. Zdá se, že Batmana nic nezastaví.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud