Catwoman

Sdílej
 
Máte ve fotoaparátu funkci "zoom"? Asi ano, s fotoaparátem s přibližovací optikou se dá přece užít spousta zábavy.A teď si představte, že Catwoman má tenhle "zoom" přímo v očních zorničkách.Podívá se na oblohu a přiblíží si letícího racka na plný detail. Hm, s takovýma očkama by se to ve škole opisovalo...

BYSTROZRAKÁ KOČKA

Máte ve fotoaparátu funkci "zoom"? Asi ano, s fotoaparátem s přibližovací optikou se dá přece užít spousta zábavy.A teď si představte, že Catwoman má tenhle "zoom" přímo v očních zorničkách.Podívá se na oblohu a přiblíží si letícího racka na plný detail.
Hm, s takovýma očkama by se to ve škole opisovalo...

ŽENSKÉ ZBRANĚ

Kromě drápů komunikuje Catwoman se zločinci také prostřednictvím svého dlouhého biče, se kterým buď vytrhává lotrům pistole z rukou, nebo si s ním při promenádě na okapu jenom tak práská do noci. V této chvíli ale bič zrovna není vidět, protože si ho zapomněla ve skříni.

KOČKY JSOU VRŽENY

Patience viděla, co neměla, a zločinci se ji pokusili utopit jako kočku. Jenže

Foto
nablízku byla tajemná egyptská micka a ta polomrtvou Patience přivedla zpátky k životu. A nejen to. Do vínku jí navíc dala pár superschopností, které v sobě Patience musí teprve objevit.

SVISLÉ ZORNIČKY

Do svého druhého života Patience vyfasovala třeba rozkošné kočičí svislé zorničky, které jí umožňují vidět ve tmě - a navíc s nimi skvěle vypadá.

MASKOVANÁ HRDINKA

Jakmile se z vás stane supermanka, musíte před okolím chránit svou pravou identitu, i když jste kdovíjaká krasavice. Proto nosí Kočičí žena tuhle ušatou masku, byť jí to víc sluší bez ní.

JAKO SALÁM

Určitě jste někdy chovali v náruči kočku.
A všimli jste si toho, že se vám přitom protáhne v rukou jako salám? Stejně tak se umí protáhnout i Catwoman.
A co víc, jako se kočka dokáže protáhnout plotem (i když to vypadá, že se tam nikdy nemůže vejít), dokáže se i Kočičí žena propasírovat mezi dvěma příčkami mříže.

TLAPKY Z PLYŠE

"Kočka chodí proto tiše, protože má tlapky z plyše," zpívá se v jedné písničce a Kočičí žena o tom ví své. Díky nim se dokáže připlížit těsně za nic netušícího padoucha

ŠRAMOT NA STŘEŠE

Na plechové střeše dokážou kočky nadělat neuvěřitelný randál. Mrštná a lehká Catwoman se pohybuje zásadně po střechách a po okapech.