Film a knihy v ABC: Štěstí a Star Wars: Smrt naděje

Film a knihy v ABC: Štěstí a Star Wars: Smrt naděje
Sdílej
 
Animovaná rodinná komedie Štěstí vznikla v produkci tvůrců hitů, jako jsou Toy Story: Příběh hraček nebo Auta. Komiks Star Wars: Smrt naděje – Ztrestání Shu-Torunu je naprostá nutnost pro každého fanouška Star Wars. Ábíčko vybírá top film a komiks.

Film a komiks v ABC č. 16/2022:

FILM

Štěstí

Sam Greenfieldová má strašnou smůlu. Každý její den je jako pátek třináctého. Na co sáhne, to pokazí, takže vůbec nepotřebuje, aby jí ještě přeběhla černá kočka přes cestu. Jenže přesně to se stane. Sam zjistí, že kocour Bob mluví. Vyrazí po jeho stopách a odhaluje zvláštní svět kouzelných bytostí, které rozdávají lidem štěstí.

Video se připravuje ...

Animovaná rodinná komedie Štěstí • Zdroj: Apple TV+

K pohádkovému konci je však hodně daleko. Sam tady totiž nemá co dělat a také se přihlásí její prokletí. Animovaná rodinná komedie Štěstí vznikla v produkci tvůrců hitů, jako jsou Toy Story: Příběh hraček nebo Auta. Na první pohled vypadá stejně dobře. Ale jejím největším štěstím je, že nabízí exkurzi do dosud nevídané říše zábavných a podivuhodných bytostí.

REŽIE: Peggy Holmes

PREMIÉRA: 5. 8. 2022 na Apple TV+


KOMIKS

Star Wars:

Smrt naděje – Ztrestání Shu-Torunu

Komiksů z vesmíru Hvězdných válek je nepřeberné množství a špatně se v nich orientuje. Vydavatelství Egmont už nějakou dobu vydává česky aktuální sérii Marvelu, která je přímo navázaná na filmovou ságu. Odehrává se po Epizodě IV a jsou to Star Wars se vším všudy.

Star Wars: Smrt naděje – Ztrestání Shu-Torunu •  Egmont

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud