Film a knihy v ABC: Cesta do Tvojzemí, Star Wars, Lucky Luke, Pirátský guláš

Film a knihy v ABC: Cesta do Tvojzemí, Star Wars, Lucky Luke, Pirátský guláš
Sdílej
 
Nový český animovaný film Cesta do Tvojzemí se odehrává v neznámém fantastickém světě. Knížka Star Wars: Vrcholná republika – Příběhy před usnutím je dobrý odrazový můstek pro mladé fanoušky. Lucky Luke je pravým hrdinou pro příznivce Asterixe. A knížka Pirátský guláš je nádherně ilustrované veselé dobrodružství. Ábíčko vybírá top film, komiks a knížky.

Film, knihy a komiks z časopisu ABC č. 17/2022:

FILM

Cesta do Tvojzemí

Nový český animovaný film Cesta do Tvojzemí se odehrává v neznámém fantastickém světě, který existuje daleko za hranicemi dětských hřišť. Opice a krkavci tu mluví lidskou řečí a po zlatých pouštích se procházejí neskutečné stroje, které fungují v dokonalém souladu s přírodou.

Desetiletý Riki uteče do Tvojzemí, když zachytí tajemný světelný signál. Pochází ze zdroje velké síly, po kterém prahne každý. Nečekaně se ale ukryje v srdci hlavního hrdiny. Znamená to jenom otravnou potíž nebo vyloženě velké nebezpečí?

Video se připravuje ...

Cesta do Tvojzemí • Zdroj: Forum Film CZ

Riki má každopádně tajemství. Sdílet ho může snad jen s novou drzou kamarádkou Emmou. Jak se do toho zamíchá ještě opičí generál, mocný robot nebo kapitán parní lodi, uvidíte v Cestě do Tvojzemí.

HRAJÍ: Jan Cina, Jan Vondráček, Klára Issová, Martin Myšička, Václav Neužil

REŽIE: Peter Budinský

PREMIÉRA: 11. srpna 2022


KNIHA

Star Wars: Vrcholná republika – Příběhy před usnutím

Myslíte, že ve Star Wars je dávno rozhodnuto, kdo bojuje proti komu? Omyl! Příběhy před usnutím vás překvapí. Odehrávají se v éře Vrcholné republiky asi 200 let před událostmi z dobře známých filmů. Rytíři Jedi musí čelit hrozbě, jež se nečekaně vynoří z divokých oblastí Vnějšího okraje galaxie. A světelným mečem se přitom ohání i chlupáč připomínající Chewbaccu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud