Film a knihy v ABC: Jurský svět: Křídový kemp, Aquaman a Sebevražedný oddíl, Faustův dům

Film a knihy v ABC: Jurský svět: Křídový kemp, Aquaman a Sebevražedný oddíl, Faustův dům
Sdílej
 
Seriál Jurský svět: Křídový kemp definitivně skončí. Komiks Aquaman / Sebevražedný oddíl: Potopte Atlantidu! je pravý letní superhrdinský epos. Skvělá knížka Faustův dům a díra do stropu je trošku krátká. Ábíčko vybírá top seriál, komiks a knížku.

Seriál, komiks a kniha z časopisu ABC č. 15/2022:

SERIÁL

Jurský svět: Křídový kemp

Animovaný seriál o partě dětí zapomenuté na evakuovaném ostrově, kde se dinosauři utrhli ze řetězu, začal jako „doplněk“ filmové série Jurský svět. Během čtyř řad si série našla vlastní cestu. Hrdinové přežili útoky hladového tyranosaura rexe i zuřivého spinosaura i zákeřné léčky mnohem horších lidských záporáků.

Dokonce se jim podařilo vlastními silami dostat ze zničeného dinosauřího parku – jen proto aby skončili v pochybném vědeckém zařízení se smrtícími roboty. Tyto statečné a vynalézavé děti už toho mají za sebou opravdu hodně. Ale jak si poradí v závěrečné páté sérii Křídového kempu, když dojde na zradu ve vlastních řadách?

Video se připravuje ...

Seriál Jurský svět: Křídový kemp definitivně skončí • Zdroj: Netflix

Zachraň sebe nebo dinosaury

V nových epizodách parta z kempu změří síly s korporací, jež chce zneužít naklonované praještěry pro vlastní prospěch. Jeden z trailerů odhaluje, že hrdinové budou mít na výběr: Zachránit se útěkem nebo zůstat a zachránit dinosaury. Upoutávky také slibují mnoho odkazů na úplně první film Jurský park. Nechybí výhružně syčící dilophosauři ani omlácená plechovka falešného spreje, ve které měly být kdysi dávno propašována cenná embrya. Znamená to snad, že záhadný nový ostrov je ve skutečnosti opuštěný Isla Nublar?

Křídový kemp sice definitivně skončí, ale útěchou nám může být, že se uzavře příběh dětí ztracených na ostrově dinosaurů.

TVŮRCE: Zack Stentz

PREMIÉRA: 21. července 2022 na Netflixu


KOMIKS

Aquaman / Sebevražedný oddíl:

Potopte Atlantidu!

Aquaman i Sebevražedný oddíl patří k úspěšnějším hrdinům z filmových adaptací komiksových dobrodružství. Jejich společný příběh Potopte Atlantidu! je tak velkolepý, jak jen si můžeme od pořádného superhrdinského eposu přát. A vůbec přitom nevadí, jestli jste dosud nepřečetli z obou sérií nic.

Komiks Aquaman / Sebevražedný oddíl: Potopte Atlantidu! je pravý letní superhrdinský epos •  BB/art

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud