Film a knihy v ABC: Pinocchio, Star Wars: Doktorka Aphra a Marvel 1602

Film a knihy v ABC: Pinocchio, Star Wars: Doktorka Aphra a Marvel 1602
Sdílej
 
Disney pokračuje v „převlékání” starých animovaných klasik a teď přišla řada na Pinocchia. Star Wars: Doktorka Aphra je vzrušující dobrodružství s neokoukanou hrdinkou. Marvel 1602 září jako klenot mezi nejlepšími komiksy. Objevte top filmy a komiksy

Film a knihy v časopisu ABC č. 20/2022:

FILM

Pinocchio 

Disney pokračuje v „převlékání” starých animovaných klasik do nového kabátu ušitého z kombinace hraných scén a moderních digitálních triků. Po Krásce a zvířeti, Lvím králi a mnoha dalších úspěšných pohádkách přišla řada na Pinocchia.

Dřevěná loutka malého chlapce kouzlem ožije, a protože se touží stát skutečným klukem, vyrazí na velké dobrodružství v doprovodu legračního mluvícího cvrčka. Cestu mu komplikuje nepříjemná skutečnost: Když lže, prodlužuje se mu nos, takže to každý hned pozná. Pinocchio musí dokázat, že umí být nejen pravdomluvný, ale také statečný a obětavý.

Video se připravuje ...

Pinocchio od Disneyho • Zdroj: The Walt Disney Company

Pestrobarevnou podívanou natočil zkušený režisér fantastických klasik Robert Zemeckis (Návrat do budoucnosti, Polární expres). Nespleťte si ji s o něco strašidelnější konkurenční loutkovou verzí, kterou chystá Guillermo del Toro. 

REŽIE: Robert Zemeckis

HRAJÍ: Tom Hanks, Cynthia Erivo, Chris Evans, Giuseppe Battiston, Sheila Atim

PREMIÉRA: 8. září 2022 na Disney+


KOMIKS

Star Wars: Doktorka Aphra a enormní zisk

Poměrně nová postava v galaxii Hvězdných válek to zatím nedotáhla do filmu ani seriálu, ale už má spor s Darth Vaderem a setkala se s Lukem Skywalkerem.

Doktorka Aphra je hodně svérázná vesmírná archeoložka - a taky zlodějka. Nedávno se zmocnila artefaktu, který obsahuje vědomí dávného mocného Jedie. Aby ho patřičně zpeněžila, uspořádá dražbu na vesmírné stanici, kde se sejdou nejpodlejší z podvodníků a padouchů. Podaří se někomu z nich Aphru přelstít?

Star Wars: Doktorka Aphra a enormní zisk •  Egmont ČR

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud