Film a knihy v ABC: Mořská příšera, Mimoni 2 a Fortnite Marvel

Film a knihy v ABC: Mořská příšera, Mimoni 2 a Fortnite Marvel
Sdílej
 
Animovaný film Mořská příšera je na první pohled inspirovaný známou sérií Jak vycvičit draka. Legrační Mimoni jsou znovu zpátky. Komiksová série Marvel x Fortnite: Nulová válka nabízí kresbu skoro stejně lákavou jako bonusy. Má cenu se dívat a číst? Mrkněte na recenze filmů a komiksu v časopisu ABC 14/2022.

Filmy a komiks v časopisu ABC 14/2022:

FILM

Mořská příšera

Na moři číhá mnoho nebezpečí, ale vůbec nejzáludnější jsou příšery. Lidé se naštěstí naučili vypořádat se vším, co na ně rozbouřené vlny vrhnou. Vůbec nejlépe si dokáže poradit slavný námořník a hrdina Jacob, který se za nečekaných okolností spřátelí s malou holčičkou. Maisie je černou pasažérkou na lodi, jež vyrazila ulovit bájnou velrybu. A protože je stejně otravná jako vytrvalá a roztomilá, Jacob se jí nedokáže zbavit.

Video se připravuje ...

Mořská příšera • Zdroj: Netflix

Během plavby do neznámých vod se ti dva skamarádí. A navíc změní celý svět, když zjistí, že příšery jsou vlastně stejně nepochopené jako draci. Ptáte se, kde ti se tady vzali? Animovaný film Mořská příšera je na první pohled inspirovaný známou sérií Jak vycvičit draka. O to zajímavější bude zjistit, čím může překvapit. Vždyť režisér a scenárista Chris Williams se inspiroval historickými ilustracemi příšer z 16. a 17. století.

REŽIE: Chris Williams

PREMIÉRA: 8. července 2022 na Netflixu


FILM

Mimoni 2: Padouch přichází

Legrační legie Mimoňů jsou tím nejlepším, co vzešlo z komediální animované série Já, padouch. Divácky úspěch měli i ve svém vlastním filmu. Ale s jejich hledání největšího zloducha, kterému by mohli dělat poskoky, to už dopadlo hůře. Aktuální pokračování se proto zapíše do historie, během které se vlastně taky odehrává.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud