Asterix a Obelix: Soutěž o stavebnici Playmobil

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Co vznikne, když se spojí komiksoví/filmoví hrdinové Asterix a Obelix a stavebnice Playmobil? Ne, není to „playmobelix”, ale soutěž o pět nových setů s filmem Říše středu.

Zachránit čínskou císařovnu i celé její království musí Asterix a Obelix v novém filmovém dobrodružství Říše středu. Vyrazí kvůli tomu na druhou stranu světa, jenže dokonce i tam se střetnou s úhlavním nepřítelem Césarem a jeho neodbytnými římskými legiemi.

Film navazuje na úspěšnou sérii, ale jestli jsi dosud neviděl ani jedno Asterixovo hrané dobrodružství, neva! Říše středu je myšlená jako nový start vhodný i pro úplně „nezkušené” fanoušky.

Soutěž o Playmobil s Asterixem

Asterix, Obelix a jejich věrný psí společník Idefix jsou známými hrdiny oblíbených francouzských komiksů. Říše středu je teprve druhý film za půl století, který nevznikl podle původního existujícího komiksového dobrodružství. To však neznamená, že si ho nemůžeš taky přečíst. Kreslená adaptace scénáře brzy vyjde i v češtině.

Novému filmu vděčíme taky za existenci hned několika Playmobil setů s Asterixem a Obelixem. A že se povedly! O pět z nich můžeš soužit na facebbokovém profilu ábíčka.

Více o Asterixovi, Obelixovi a Říši středu najdeš v aktuálním ábíčku.

Asterix, Obelix a svět online v ABC

Asterix, Obelix a svět online v ABC

Nový animák slibuje mumie, jaké v Egyptě neviděli

Nový animák slibuje mumie, jaké v Egyptě neviděli

Úžasný Mauric: Na Zeměploše je možné všechno

Úžasný Mauric: Na Zeměploše je možné všechno

 

Články odjinud