Playmobil ve filmu: Další příběh hraček

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Filmové dobrodružství ve světě populární stavebnice nemá hranice a pobaví všechny návštěvníky kin.

 

Není to tak dávno, co jsme se smáli nad dvojicí filmů Lego příběh od studia Warner Bros. Emmet a Hustěnka v nich zachraňovali všechny světy jejich domovské stavebnice Lego. Na podobnou prohlídku vás nyní zve film Playmobil ve filmu. Kdo si myslí, že stavebnice Playmobil jsou jen o policistech a hasičích, ten se bude divit. Ve filmu se setkají piráti s vikingy, přitakávat jim budou Římané a nezapomíná se ani na kouzelné víly a dinosaury.

Dobrodružství s Playmobilem

Sourozenecké hádky mohou mít podivné následky. Marla by o tom mohla vyprávět. Jednoho dne se pohádá s bráchou Charliem nad modelem města ze stavebnic Playmobil. Ve vzteku do modelu uhodí.

Playmobil ve filmu: Přichází další příběh hraček •  Bontonfilm

A v tu chvíli tajemné kouzlo vycucne Charlieho a všechno okolo. Marla nejdříve nevěří vlastním očím a čeká, až se probudí. Jenže to není sen! Podivné kouzlo trvá a Marla se vrhne bratříčka zachránit. Během letu se mění ze skutečného člověka na playmobiláka.

Hledání ztraceného bratra

Po přistání se Marla ocitá v říši hraček, kde ona sama je figurkou a kolem ní jsou jen další živí playmobiláci! Charlie není nikde vidět. Marla při pátrání po sourozenci postupně poznává neuvěřitelné součásti světa stavebnice. Pestrá a kouzelná dimenze, která ji nepřestává udivovat, přinese rázem více dobrodružných zážitků, než by zažila za celý život.

Video se připravuje ...

Playmobil ve filmu: Český trailer • Zdroj: Bontonfilm

Noví hrdinové

V jednom se to špatně táhne. Marla si proto získá několik kamarádů. Nejprve potkává pohodového řidiče food trucku Dela a brzy na to i speciálního agenta Rexe Dashera. V originále ho mluví Daniel Radcliffe, kterého znáte jako Harry Pottera, v českém znění mu propůjčil hlas Vojta Kotek. Rex díky své práci o její situaci všechno ví a také tvrdí, že přesně ví, kde Charlieho najít. I když ono to zas tak stoprocentní řešení nebude, jak se zdá. Trojice se vydává na zábavnou a divokou cestu, která nemá hranice stejně jako dětská fantazie.

Playmobil ve filmu •  Bontonfilm

Hledání ve světě hraček

Marla s Delem a Rexem projde westernovým městečkem jako vystřihnutým z Divokého západu, potkají hrozivé piráty, hrdinné rytíře i dávno vyhynulé dinosaury! Poklábosí také s vikingy, objeví pohádkovou část s netradiční kouzelnou vílou, ale nakonec zjistí, že všechny stopy vedou do římského kolosea, kterému předsedá hrozivý císař Maximus. Před dívkou, která ještě před chvílí žila obyčejným životem, tak stojí její životní výzva vrátit se i s bráškou zpět živá a zdravá.

Disney režisér

Režisér Lino DiSalvo je dlouholetý veterán studia Disney. Jako vedoucí animátorů se podílel na kasovních trhácích jako Ledové království, Na vlásku a mnoho dalších. Od začátku měl jasno, že ve filmu musí být jak zábava, tak i velmi silný příběh s posláním. Cíl byl tedy jasný, dostat na plátno snímek se skvěle propracovanými postavami, s jednoduchým příběhem, ale silnými emocemi, jak jsme u Disneye zvyklí.

Playmobil ve filmu (Playmobil the movie)

Režie: Lino DiSalvo

V původním znění: Anya Taylor-Joy, Daniel Radcliffe, Jim Gaffigan, Gabriel Bateman, Adam Lambert, Meghan Trainor

Premiéra: 12. září 2019

Soutěž s ABC o 12 stavebnic Playmobil ve filmu

Soutěž s ABC o 12 stavebnic Playmobil ve filmu

Lego filmařina: Dejte kostičkám život!

Lego filmařina: Dejte kostičkám život!

Fenomén Toy Story: První digitální animák

Fenomén Toy Story: První digitální animák

 

Články odjinud