Nová videa z nových Star Wars ti vyrazí dech

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Nové Star Wars ti vyrazí dech! Podívej se na nová videa k filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera a seriálu The Mandalorian. .. a nic jiného už dnes nepotřebuješ vidět.

 

Minulý víkend proběhla velkolepá prezentace firmy Disney. Na akci s názvem D23 Expo byly odtajněny, odhaleny a uveřejněny novinky, o kterých se nevědělo ani na posledním Comic Conu. Kromě potvrzení, že vznikne nový seriál s Obi-Wanem Kenobim, kterého si znovu zahraje Ewan McGregor, měla premiéru také videa ke dvěma nejbližším novinkám z vesmíru Star Wars .

Star Wars: Vzestup Skywalkera

Video k filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera, který má být závěrečnou epizodou devítidílné ságy, je sestřih slavných záběrů ze všech předchozích filmů (od Epizody I: Skryté hrozby až po Posledního z Jediů). Ale na konci nechybí ani pár dosud neviděných, pořádně dramatických, záběrů z nejnovějšího dílu.

Rey jako Sith ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera •  Lucasfilm/Disney

Podle nich nás čeká velkolepá vesmírná akce s obrovskou spoustou hvězdných destruktorů a rozhodující souboj Rey s Kylem Renem. Nejsilnějších je několik posledních sekund, kdy se Rey objevuje s temným výrazem a novým oboustranným světelným mečem rudým jako Sith. Neříkejte, že jste to už viděli – v prvním teaseru to nebylo.

The Mandalorian: Hvězdný seriál

Nový seriál z vesmíru Star Wars se jmenuje The Mandalorian (Mandalorijec, neboli obyvatel planety Mandalore) a odehrává se několik let po Epizodě VI: Návratu Jediho. Hlavním hrdinou je lovec lidí, který se pohybuje na okrajích známé galaxie bezpečně mimo dosah úřadů Nové republiky.

Video se připravuje ...

The Mandalorian: První trailer • Zdroj: Lucasfilm/Disney

Připadá vám povědomý? To proto, že podobnou mandalorijskou výzbroj nosil lovec lidí Boba Fett v původní trilogii (Epizody IV-VI). The Mandalorian je první hraný seriál inspirovaný ságou Star Wars a bude mít premiéru v listopadu, kdy se v Americe spouští nová streamovací služba Disney+. Doufejme, že ho osud zavede až k nám.

Star Wars: Návrat Jediho Obi-Wana Kenobiho v novém seriálu

Star Wars: Návrat Jediho Obi-Wana Kenobiho v novém seriálu

Star Wars: Klonové války neskončily! Oblíbený animovaný seriál se vrací

Star Wars: Klonové války neskončily! Oblíbený animovaný seriál se vrací

5 věcí, které jsme zjistili z první ukázky k Star Wars: Epizodě IX

5 věcí, které jsme zjistili z první ukázky k Star Wars: Epizodě IX

 

 

Články odjinud