Han Solo a Boba Fett zažijí vlastní Hvězdné války?!!

Han Solo a Boba Fett zažijí vlastní Hvězdné války?!!
Sdílej
 
Ani tři nové epizody nestačí, když jde o ságu Star Wars! Disney navíc plánuje také samostatné filmy. Kolik? O čem? O kom? A kdy?

 

Nové Star Wars natočí režisér nového Star Treku

Nové Star Wars natočí režisér nového Star Treku

 

 

Předevčírem se potvrdily drby, že společnost Disney chystá spin-offy ságy Star Wars. To znamená, že kromě nové trilogie Epizod VII - IX, uvidíme také samostatné filmy s jinými hrdiny. Ty by mohly vyplnit pauzy mezi uvedením jednotlivých nových Epizod do kin. O nové trilogii jsme psali tady. 7 věcí, které můžeme očekávat od Epizody VII, si přečtete tady.

Včera zveřejnil web Entertainment Weekly informace o prvních dvou spin-off filmech. Své vlastní Hvězdné války zažije mladý pašerák Han Solo a lovec lidí Boba Fett! Film s Hanem Solo se má odehrávat mezi Epizodou III: Pomstou Sithů a Epizodou IV: Novou nadějí. Hlavní role se bude muset ujmout nový herec, ale Harrison Ford by se mohl klidně objevit na začátku vyprávění podobně jako Ian Holm hraje starého Bilba v Hobitovi: Neočekávané cestě.



Hranatý Yoda bude mít tři televizní speciály •  Lucasfilm

Hvězdné války budou nekonečné. A všude

Film s Bobou Fettem se má naopak odehrávat někdy mezi Epizodou IV: Novou nadějí a Epizodou VI: Návratu Jedie, kde si s ním Han Solo vyřídí účty parádním skopnutím do smrtící jámy s netvorem Sarlaccem. Ještě fantastičtější zprávou je to, že v obou filmech by se teoreticky mohl objevit nejoblíbenější zloduch Darth Vader. Temný lord je v období, kdy se mají samostatné filmy odehrávat, přece v plné Síle.

A zřejmě to zdaleka nebude všechno. Další zvěsti zmiňují mistra Yodu. Lucasfilm ani Disney sice nic z toho nepotvrdili, ale Disney jedině připouští, že na spin-off filmech se pracuje. Yoda se každopádně do důchodu určitě nechystá. Stane se hlavním hrdinou nového animovaného třídílného speciálu LEGO Star Warst: The Yoda Chronicles. A to je potvrzené a oficiální! Síla nás bude provázet zřejmě navždy…

 

 

7 faktů o Star Wars: Epizodě VII

7 faktů o Star Wars: Epizodě VII

Star Wars VII: Han Solo a princezna Leia se vrátí?

Star Wars VII: Han Solo a princezna Leia se vrátí?

10 věcí, které přijdou po Iron Manovi 3

10 věcí, které přijdou po Iron Manovi 3

Klíčová slova:
film, star wars
 

Články odjinud