Star Wars: Návrat Jediho Obi-Wana Kenobiho v novém seriálu

Star Wars: Návrat Jediho Obi-Wana Kenobiho v novém seriálu
Sdílej
 
Ewan McGregor se vrátí v roli Jedie Obi-Wana Kenobiho v novém seriálu z vesmíru Star Wars, který se chystá pro streamovací službu Disney+.

 

Co dělal Obi-Wan Kenobi na planetě Tatooine, když Luke Skywalker vyrůstal a teprve se schylovalo k událostem z filmu Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje? Na tuto otázku zčásti odpovědělo několik dílů komiksové série Star Wars (vychází i v češtině). Ale brzy se možná dozvíme více. Kenobi se vrátí v novém seriálu a stejně jako v Epizodách I - III si ho znovu zahraje Ewan McGregor.

Jedi měl být v novém filmu?

McGregor už dávno prohlásil, že by se k roli Kenobiho rád vrátil. Proslýchalo se, že by to mohlo být ve filmu ve stylu Rogue One: Star Wars Story. Ale po poměrně nízkých tržbách podobně myšlené podívané Solo: Star Wars Story z plánů na další samostatné filmy z vesmíru Star Wars prozatím sešlo.

Star Wars Episode III: Obi-Wan vs. General Grievous

Had this uploaded awhile back, when Fox still owned it but of course it was blocked worldwide so I had to shorten it slightly.. making it at least where it's available to view.. so enjoy while it's still up c: Copyright goes to Disney Enterprices and Lucasarts.

Místo toho se chystá nový hraný seriál pro streamovací službu Disney+, která se má stát velkou konkurencí už zavedených "nternetových videopůjčoven" Netflix a Amazon Prime. Kenobi nebude jediným hrdinou ze Star Wars, který se na Disney+ zabydlí.

Kenobi nebude jediným hrdinou Star Wars

Už na podzim má mít premiéru seriál The Mandalorian o příhodách osamělého pistolníka na okraji známé galaxie daleko z dosahu Nové republiky. Připravuje se také seriál s Cassianem Andorem, jedním z hrdinů filmu Rogue One: Star Wars Story. A netrpělivě očekávané je taky velkolepé finále animovaného hitu Klonové války. (Kromě toho Disney chystá marvelovské seriály The Falcon and the Winter Soldier, WandVision, Loki, Hawkey a What If..?)

Streamovací služba Disney+ bude zpuštěna na podzim v Americe a v průběhu příštího roku ve zbytku světa. Datum premiéry nového seriálu s Obi-Wanem Kenobi není zatím známo.


Hvězdné války nikdy neskončí: O čem budou další Star Wars?

Hvězdné války nikdy neskončí: O čem budou další Star Wars?

Star Wars Resistance: Hvězdné války v novém seriálu

Star Wars Resistance: Hvězdné války v novém seriálu

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

 

Články odjinud