Star Wars Epizoda I - Insider’s Guide

Sdílej
 
Pro ty z vás, kteří nevědí, co to Insider’s Guide znamená, tu máme krátké vysvětlení - je to něco jako Průvodce pro Zasvěcené, pozvánka do klubu, kde všichni vědí, že Síla je s námi a Jediové vás chrání před nebezpečím vlády lordů ze Sith. Pokud se až tak zasvěcení necítíte, nezoufejte, protože právě vyrážíme do světa lorda Lucase.

Star Wars Epizoda I - Insider’s GuideNáš průvodce se skládá ze dvou CD, která jsou až po okraj nabita informacemi, filmovými ukázkami, životopisy jednotlivých hrdinů i antihrdinů. Pokud toužíte po architektonických plánech měst, máte je mít. Přejete si ocitnout se na jakékoliv planetě nebo se procházet po královských palácích či temných komnatách? Bude vám to bohatě dopřáno. A co takhle si zblízka osahat Anakinův kluzák, Královskou loď, nebo dokonce strašidelný Sith Infiltrator? Proč ne, navíc se můžete probírat koncepty, video - a audioukázkami, nebo jen tak pro zábavu zkoumat, jestli je lepší Qui-Gon Jinn s pláštěm, nebo bez něj. K dispozici je scénář + 115 fotografií k němu, heslová encyklopedie, přehled zbraní, strojů, organizací. Nezasvěceným je k dispozici přehled děje dříve natočených epizod a lákavý nástin těch budoucích. Star Wars Epizoda I - Insider’s GuidePro osvěžení vám Anakin na Tatooinu nabídne pět počítačových klipů v hlavní roli s Jar Jar Binksem! Ó, jak je ten Jar Jar šikovný! Důležité je, že můžete být při tom. Sledujete natáčení soubojů, odhalíte pyrotechnické triky, poslechnete si George Lucase nebo hlavního designéra a jste prostě IN. A jestli se chcete ponořit do studia dějin rytířského řádu nebo přijít na kloub tomu, jestli malý Skywalker je opravdu ten vyvolený, prosím, ale pozor, aby si vás senátor taky nechtěl ohlídat. Nebo Darth Sidious? Jediem by chtěl být asi každý, někdo možná královnou, ale zase ten nekonečný šatník... Nebudu vás dál namlsávat, ale tohle prostě stojí za to. Určitě budete mít celou zimu co dělat, a lyže si ukliďte do stodoly. May the Force be with You! (Ty CD jsou totiž bohužel anglicky.) Star Wars Epizoda I - Insider’s Guide Star Wars Epizoda I - Insider’s Guide Star Wars Epizoda I - Insider’s Guide Star Wars Epizoda I - Insider’s Guide

MATURITA Z HVĚZDNÝCH VÁLEK

Myslíte si, že o Hvězdných válkách víte už všechno? Královna Amidala, R2-D2 nebo neúprosný Darth Sidious vás přesvědčí o opaku. Možná, že dokonce propadnete, a žádná Síla už vám pak nepomůže. Součástí CD jsou totiž kvízové otázky nazvané Trivia, které můžete zodpovídat. Správnou odpověď se vždy dozvíte a zkoušející vás patřičně ohodnotí. Procento úspěšnosti se vám zapisuje.