Star Wars a Avengers: Nové seriály se starými herci

Star Wars a Avengers: Nové seriály se starými herci
Sdílej
 
Studio Disney chystá nové hrané seriály ze světa Star Wars a Avengers, ve kterých se objeví stejní hrdinové a stejní herci jako ve filmech.

 

Studio Disney připravuje spuštění vlastní streamovací služby. Nová "online videopůjčovna" se bude jmenovat Disney+ a Mickey Mouse to s ní myslí opravdu vážně. Konkurenční Netflix a Amazon mají sice velký náskok. Ale Disney+ drží trumfy - a ještě se chystá vytáhnout esa z rukávu.

Kromě nových disneyovek hraných, animovaných i kombinovaných nebo filmů a seriálů z produkce studia Pixar opráší osvědčené značky jako Příšerky s.r.o. a Muzikál ze střední. Připravuje také nové seriály ze světa Star Wars a Avengers, ve kterých se objeví stejní hrdinové a stejní herci jako v úspěšných filmech.

Seriál Star Wars: The Mandalorian se bude odehrávat po pádu Impéria a před nástupem Prvního řádu •  Lucasfilm/Disney

Star Wars: Rogue One se vrací

Jon Favreau, který režíroval první dva filmy s Iron Manem, právě natáčí nový hraný seriál Star Wars: The Mandalorian. Jeho hlavní hrdina se pyšní podobnou mandalorijskou zbrojí, jako nájemný lovec lidí (a jiných humanoidů) Boba Fett nebo Sabine z Povstalců. Seriál se bude odehrávat "po pádu Impéria a před nástupem Prvního řádu", tedy někdy během dvacetiletého období mezi filmy Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů a Star Wars: Síla se probouzí.

V druhém hraném seriálu se vrátí povstalecký špión Cassian Andor známý z filmu Star Wars: Rogue One. Děj se bude odehrávat na začátku povstání proti Impériu a hlavního hrdinu si znovu zahraje Diego Luna. Kromě toho streamovací služba Disney+ uvede také úplně nové díly animovaného seriálu Star Wars: Klonové války.

Video se připravuje ...

Avengers: Infinity War (2018) trailer • Zdroj: Falcon

Avengers do boje! A Loki taky!!!

Studio Disney také oznámilo, že připravuje seriál o oblíbené postavě z filmového vesmíru Marvelu. Loki se vrací, přestože se ve filmu Avengers: Infinity War stal jednou z prvních obětí titána Thanose. O čem to bude, zatím není známé, ale Lokiho si opět zahraje Tom Hiddleston.

Proslýchá se, že na Disney+ by se mohly objevit taky samostatné seriály s jednotlivými Avengers (s herci známými z filmů). Čeká nás dobrodružství Scarlet Witch a Visiona? Nebo týmovka Winter Soldiera/Buckyho a Falcona? Obojí by byla ještě zajímavější podívaná, pokud by navázala na stále nepojmenovaný čtvrtý díl Avengers - zvlášť, jestli Captain America zemře.

Streamovací služba Disney+ má být spuštěna ke konci roku 2019 nejdříve jenom v USA a později ve zbytku světa.


Hvězdné války nikdy neskončí: O čem budou další Star Wars?

Hvězdné války nikdy neskončí: O čem budou další Star Wars?

Star Wars Resistance: Hvězdné války v novém seriálu

Star Wars Resistance: Hvězdné války v novém seriálu

Co znamená poslední scéna po titulcích Avengers: Infinity War?

Co znamená poslední scéna po titulcích Avengers: Infinity War?

 

Články odjinud