Deadpool a Wolverine spolu ve filmu od Marvelu: X-Meni v MCU!

Deadpool a Wolverine spolu ve filmu od Marvelu: X-Meni v MCU!
Sdílej
 
Ukecaný antihrdina Deadpool se vrací a ne sám. Spolu s ním se v prvním filmu z produkce studia Marvel objeví nejoblíbenější X-Men Wolverine. Sledujte video s Ryanem Reynoldsem a Hughem Jackmanem.

O tom, že bude třetí film s Deadpoolem, se mluví už dlouho. Skoro stejně dlouho se také mluví o tom, že tentokrát bude zařazen do filmového (a seriálového) vesmíru studia Marvel. Je to velká věc. První dva totiž vznikly pro konkurenční studio, které vlastnilo práva na filmy se všemi X-Meny.

Ale pak přišla společnost Disney a otevřela svou velkou peněženku stejně, jako když předtím kupovala Marvel… vysvětlit zákulisní dění je skoro stejně složité jako to, jak funguje schopnost Deadpoola uzdravit se z prakticky každého zranění. Schopnost, jakou má i Wolverine.

Video se připravuje ...

Once Upon a Deadpool: Trailer • Zdroj: 20th Century Fox

Wolverine se vrací: Hugh Jackman v MCU!

Ryan Reynolds, který hraje Deadpoola, zničehonic postoval na Twitter legrační video o tom, jak se svým týmem pracuje na třetím dílu. V něm popisuje, čím vším si musel projít. A prozrazuje, že nakonec ho stejně nenapadá, o čem by měl první film s Deadpoolem od Marvelu vlastně být.

Když to říká, projde mu obývákem Hugh Jackman, který se proslavil jako nezničitelný mutant Wolverine v několika filmech s X-Meny i samostatné sérii s Wolverinem.

„Čau, Hugh. Chtěl by sis ještě jednou zahrát Wolverina,” prohodí Reynolds. „Jo, jasně, Ryane,” odsekne Jackman, aniž by se přitom ohlédl přes rameno.

Vtípek vychází z letitých snů filmových a komiksových fanoušků. Ale i z faktu, že samotný Reynolds se nechal několikrát slyšet, že by chtěl, aby se jeho Deadpool setkal s Jackmanovým Wolverinem. Jenže Jackman už před lety prohlásil, že už nemá věk na to, aby trávil několik hodin denně v tělocvičně (12. října mu bude 53 let). A proto s Wolverinem definitivně skončil.

Reynolds i Jackman se k tomu dlouho vraceli vtipnými narážkami, dokonce vedou fiktivní (a hodně veselý) veřejný spor na sociálních sítích - přestože jsou ve skutečnosti přáteli.

Kdy bude Deadpool 3 versus Wolverine?!!

Brzy po prvním se objevilo ještě druhé humorné video, ve kterém Reynolds a Jackman „vysvětlují”, jak nový film s Deadpoolem a Wolverinem zapadá do kontinuity filmového vesmíru studia Marvel. Když jsme totiž viděli Wolverina naposledy ve filmu Logan, zemřel. (Spoiler alert: Logan se odehrává v roce 2029, takže není co řešit.)

Deadpool 3, ve kterém se hlavní hrdina potká a zřejmě střetne s Wolverinem - a zároveň poprvé objeví v MCU, má mít premiéru v roce 2024. Na konci prvního videa se objevuj konkrétní datum 6. září 2024, ale to zatím nebylo oficiálně potvrzeno.

Film bude režírovat Shwan Levy. S Reynoldsem už pracoval na filmech Projekt Adam a Free Guy, s Jackmanem natočil rodinné sci-fi Ocelová pěst.

Reynolds a Jackman se spolu střetli kdysi dávno ve filmu X-Men Origins: Wolverine z roku 2009 (nepatří do filmového vesmíru studia Marvel). Tehdy Reynolds hrál postavu, ze které se teprve měl stát budoucí Deadpool. Ve filmu má sešitá ústa, takže vůbec nemluví, natož aby hláškovala. „O tomhle je těžké udržet pusu sešitou a zavřenou,” píše Reynolds v komentáři u prvního videa.

Filmy a seriály studia Marvel i budoucnost MCU odhalíte tady:

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Avengers vystřídají Thunderbolts: Marvel odhalil nový tým

Avengers vystřídají Thunderbolts: Marvel odhalil nový tým

Budoucnost Marvelu: Průvodce ABC po mnohovesmíru

Budoucnost Marvelu: Průvodce ABC po mnohovesmíru

 

Články odjinud