VIDEO Gamora se vrací ve Strážcích galaxie Vol. 3

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Sotva jsme se oklepali z jejich svátečního speciálu, studio Marvel vyrukovalo s prvním trajlerem na Strážce galaxie Vol. 3, ve kterém se vrací Gamora. Video tady.

Drax Ničitel tam chce vlítnout a sejmout každého, kdo se postaví Strážcům galaxie do cesty. Peter je proti. A co sejmout některé lidi, co se jim postaví do cesty? Tak aspoň jednoho jediného člověka, kterého nemá nikdo rád a nikomu nebude chybět? „Teď už z toho děláš fakt smutnou věc,” vzdychá Peter v prvním traileru na Strážce galaxie Vol. 3.

Studio Marvel vyrukovalo s první ukázkou z třetího dílu na brazilském Comic Conu. A podle všeho to vypadá, že Strážci Vol. 3 budou stejně bláznivá jízda jako předchozí filmy. Nebo jako jejich sváteční speciál, který měl před pár dny premiéru online na streamu Disney+.

Gamora se vrací

Trailer odhaluje první informace o netrpělivě očekávané novince z filmového vesmíru studia Marvel. Tou hlavní je, že Gamora se vrací. Ale každý, kdo viděl Avengers: Infinity War a Endgame, ví, že to není ta samá Gamora jako předtím.

Video se připravuje ...

Strážci galaxie Vol. 3: První trailer s českými titulky • Zdroj: Falcon

Nechybí ani nová postava Adama Warlocka, mocného „kosmického čaroděje”. Že se blíží jeho příchod, naznačovala už jedna z bonusových scén v titulcích na konci Strážců galaxie Vol. 2. A je jasné, že se ve třetích Strážcích objeví i „mluvící” pes Cosmo.

Příběh Strážců galaxie Vol. 3 se kromě návratu Gamory zaměří na minulost Rocketa. Geneticky upravený inteligentní mýval (to slovo před ním radši neříkejte) odhalí kus vlastní, dosud prakticky neznámé minulosti. No… a možná že nakonec někdo ze Strážců zemře?

Strážci galaxie Vol. 3 •  Falcon

Poslední Strážci galaxie

Strážci galaxie Vol. 3 jsou poslední díl této komediální superhrdinské filmové série. Další osudy přinejmenším některých hrdinů proto můžou být značně nejisté. Režisér James Gunn, který natočil také první dva filmy i vánoční speciál, si v mezičase střihnul druhý Sebevražedný oddíl. A před pár týdny se definitivně přesunul ke konkurenci.

James Gunn přijal nabídku Warner Bros. a stal se novým šéfem filmů DCEU (Black Adam, Batman, Superman, Aquaman, Shazam!), které vznikají podle komiksů vydavatelství DC. Warneři doufají, že Gunn jim zajistí dlouho vyhlížený úspěch a věhlas, tak jako se tomu povedlo Kevinu Feigeimu - tenhle šéf producent od úplných začátků dohlíží na všechny filmy a seriály studia Marvel.

„Kosmický čaroděj" Adam Warlock ve Strážcích galaxie Vol. 3 •  Marvel Studios

Na Twitteru už Gunn prozradil, že pilně mapuje následujících deset let filmů DCEU. Na případné Strážce galaxie Vol. 4 tedy nebude mít čas. To sice neznamená, že některé hrdiny dřív nebo později nezahlédneme v nějakém příštím marvelovském projektu. Ale Strážce galaxie v takové podobě, v jaké je vypiplal James Gunn, čeká v MCU velké finále.

Strážci galaxie Vol. 3 budou mít premiéru v kinech 4. května 2023.

Strážci galaxie: Sváteční speciál je online na Disney+

Filmy a seriály studia Marvel: Premiéry, trailery, fotky, plakáty, novinky:

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Budoucnost Marvelu: Průvodce ABC po mnohovesmíru

Budoucnost Marvelu: Průvodce ABC po mnohovesmíru

Black Adam přichází... a Superman má problém

Black Adam přichází... a Superman má problém

 

Články odjinud