Já, padouch 3: Mimoni těšte se!

Já, padouch 3: Mimoni těšte se!
Sdílej
 
Mimoni se vracejí! A s nimi i Gru, nejoblíbenější padouch pod sluncem! Těšte se na Já, padouch 3!

 

Kdo jiný by měl být lepší v lovení padouchů, než bývalý padouch. Gru zná všechny jejich triky a postupy, přesto mu tennejvětší z nich, Balthasar Bratt, znovu proklouzne. Gru má za toto selhání padáka – je vyhozen z Antipadoušské ligy. Aby toho nebylo málo, opustí ho Mimoni nespokojení s tím, že už nechce být padouchem. Grua ale čeká další šok – dozvídá se, že má dosud utajovaného bratra – dvojče. A také že jejich otec býval proslulým padouchem. Gruův bratr Dru sice zdědil otcovupadoušskou výbavu, ale jinak otce zklamal – na rozdíl od Grua se zmohl tak nanejvýš na kradení cukrátek.

Video se připravuje ...

Já, padouch 3 • Zdroj: CinemArt

Já, taky padouch

Gru ovšem odmítá svého nešikovného bratříčka učit padoušskému řemeslu. Až do chvíle, kdy Bratt unese jeho tři holčičky. Návrat k padoušským dovednostem i spolupráce bratra jsou rázem vítané. Za pomoci své ženy, agentky Lucy, Bratta zneškodní a děti zachrání. A Mimoni? Bez Grua, byť polepšeného, to není ono, a tak se po krátkém svérázném dobrodružství rádi vracejí.

Nejen na Mimoně

Ve třetím pokračování se tedy můžete těšit nejen na Mimoně a stále akčního Grua, jeho půvabnou Lucy i tři roztomilé holčičky, ale také na jeho poněkud nemotorného a zmatkářského bratra, který svému dvojčeti způsobí řadu problémů. Nejšťastnějšího závěru filmu se ale dočkala malá Agnes – konečně našla svého vytouženého hebkého živého jednorožce! Moc jsme jí ho přáli.

 

Galerie Mimoňů z Já, padouch 3

Galerie Mimoňů z Já, padouch 3

Auta 3: Má ještě Blesk McQueen šanci vyhrávat?

Auta 3: Má ještě Blesk McQueen šanci vyhrávat?

Všichni jsou MIMO: 5 animáků kopíruje Mimoně

Všichni jsou MIMO: 5 animáků kopíruje Mimoně

Klíčová slova:
film, animovaný, Já padouch, Mimoni
 

Články odjinud