Transformers a válka robotů proti lidem

Transformers a válka robotů proti lidem
Sdílej
 
Už popáté se do kin vracejí obrovští mechaničtí Autoboti. Velké finále oblíbené filmové série nabídne kromě spousty akce také zajímavé nové postavy!

 

Děj filmu Transformers: Poslední rytíř nás zavede do světa zmítaného válkou mezi lidmi a Transformery, do světa, ze kterého kamsi zmizel samotný vůdce Autobotů Optimus Prime. Automechanik Cade Yeager, kterého známe z předchozího dílu Transformers: Zánik, se i přes tyto rozpory spřátelí s Bumblebeem, pro fanoušky série rovněž starým známým.

Letrons: Skuteční Transformeři

Letrons: Skuteční Transformeři

Společně se pak pokusí zjistit, proč se Transformeři znovu vracejí na Zemi. S tím jim pomůže řada nových postav. Například historik Edmund Burton, který je zároveň největším odborníkem na Transformery. Díky jeho vědomostem snad hlavní protagonisté budou moci najít odpovědi, které hledají, a ukončit únavnou válku. Jejich tým doplní také oxfordská profesorka Vivian Wembleyová a osiřelá dívka Izabella.

Video se připravuje ...

Transformers: Poslední rytíř • Zdroj: CinemArt

Transformers skákají v čase

Akční film zavede diváky do pozemské historie tajemných Transformerů. Vyprávění tak bude překotně přeskakovat mezi staletími i kontinenty, vezme nás do dob krále Artuše a možná i odkryje tajemství megalitické stavby Stonehenge v Anglii. A na konci se týmu snad podaří objevit i ztraceného Optima Primea! V hlavních rolích se můžeme těšit na Marka Wahlberga jako Cadea Yeagera nebo na hereckého veterána Anthonyho Hopkinse v roli starého profesora Burtona.

Pátý film o Transformerech je (možná) poslední, který duchovní otec celé série, Michael Bay, plánuje natočit. Svůj cit pro akční scény prokázal už mnohokrát. Není tedy třeba pochybovat o tom, že by se mu to ve finále světově oblíbené filmové série nepovedlo!

Transformers: Poslední rytíř

Režie: Michael Bay

Hrají: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock

Premiéra: 22. června 2017

 

Transformers: Forged to Fight je konečně kvalitní hra

Transformers: Forged to Fight je konečně kvalitní hra

Město zítřka: Mrakodrapy pro kompy a drony

Město zítřka: Mrakodrapy pro kompy a drony

Piráti z Karibiku: Jak se liší film od historie?

Piráti z Karibiku: Jak se liší film od historie?

 

Články odjinud