Gratuluji k výhře.Mě se ještě neozvali,ale žadný strach.V prvním kole to prý trvalo asi týden.
Jsem trochu zklamán, že už tu měly být výsledky před 11 dni a stále tu nejsou, pochopil bych, kdyby třeba informovali, že je nějaká technická chyba, ale nic...
Ahoj, hele podvod to není, já jsem vyhrála v prvním kole a svoji cenu už mám. V soutěži soutěží teď muj bratranec, a tak už dlouho čekáme taky na výsledky. Myslím si, že si tímto ábíčko velmi kaźi svou oblibu u čtenářu a reputaci! Je to docela škoda... Taky nevím proč jim to tak dlouho trvá... Chtějí na svém webu co nejvíce návštěv, aby byl zájem o vystavení reklamy na jejich web? Rozumím, ale tohle spoždění vyvolává u čtenářů asi spíše zklamání a to se podle mne nevyplatí... Co si myslíte vy?
Nechápu co na vyhlášení trvá tak strašně dlouho. Termín byl dán na 5.10 2011. Přesná citace z pravidel: Jména výherců soutěže budou zveřejněna na internetových stránkách www.iabc.cz nejpozději do 5. 10. 2011. Dnes máme 12.10 2011 a výsledky nikde. Myslím si, že je to dost nespravedlivé, protože termín byl přesně dán. V tuto chvíli porušuje pravidla zadavatel. Soutěž to byla velmi zajímavá, ale tohle ji bohužel pošpinilo.
Škoda... :-|
PS: Já chci taky mít strýčka u Google, který umí vypínat internet... (Y).. Na tohle bych nepřišel ani já