Hlasuji pro RK základu UFONIE, která se držela na 5. místě, během jedné hodiny mezi 7,33 a 8,37 hod. byla posunuta na 6. místo a to tak, že ZÁKLADMA M je dohnala cca 400 b. a ještě přehlasovala o cca o 500 b. nechci tomu věřit. Lze překontrolovat tento skoro 900 bodový skok ZA JEDNU HODINU????
Děkuji jakabarMy kecálkové ze hry slovní fotbal, jsme od 30. dubna ZÁKLADNU posunuli na 5. místo z místa 32. Slibujeme, že se je budeme snažit posunout co nejvýš. Je to adoptivní tým jedné naší virtuální kamarádky, a proto jim dáváme všechny hlasy co jdou. Za hráče SLOVNÍHO FOTBALU a HOROLEZCŮ se loučí Drak Beruška
ten přenos hlasů není hned úplně přesný, hlasuji na dané základně, ale když dám úvodní stránku tak tento tým má o něco měně hlasů... prostě se to asi načítá později. Jinak taky hlasuji pro základnu nyní na 5. místě, a opravdu pro ně hlasovalo mnoho lidí z her. Jde hlasovat každou hodinu 5 hlasů. A hlasuje i syn a pár jeho kamarádů.
Mě se nejvíc líbí Lipské Ufo v kategorii Školní kolektivy
Nevím, co to ukazuje tobě...ale mně se zobrazují pozice v pořádku, hlasuji také pro stejný tým
ahojky
pleteš si to s rodinnými týmy, koukni se na školní týmy my se zrakově postižené snažíme už čtvrtý den dostat na 5. místo jenže ono udělat 6000 hlasů není maličkost, ale když koukneš, chybí jen 1500 hlasů (Y)závist a nenávist jsou pravé české vlastnosti
a my se nedáme, a my je zbouráme (N)Ta marťanská podzemní základna kterou tu tolik ospevujete vypadá spíš jako nějaká osada z tichomorských ostrovu, ale s Marťany to tedy nemá nic společného....to je muj názor
Jsem jedna z těch, co dostali http://www.abicko.cz/soutez/ufo/2012/profil/310/ekoufoland na první místo. Patřím mezi kecálky dvou her na www.seznam.cz. Ty děti ani nevěděly, že jsme je na to 1. místo dostali během dvou dnů, co jsme se vložili do hlasování. Zrovna jim přejeme moc tu výhru. Jelikož hry jedou 24 hodin denně a my někteří chodíme na noční směny, můžeme hlasovat neustále. Abych Vás ale vyvedla z omylu. Nehlasujeme jen pro ty jedny. Máme 3. své favority a kvůli těm dětem to vydržíme až do 22. května. Třeba i proto, že jsou mezi nimi děti našich přátel z her. Třeba proto, že naši růžoví andílci - http://www.abicko.cz/soutez/ufo/2012/profil/394/martanska-podzemni-zakladna/ to mají nejkrásnější a jedna z nás si je obrazně adoptovala a co bychom neudělali pro oxoxo. A Ti třetí. Když jsme zjistili, že naše kamarádka z kecálku hlasuje také pro nás a přitom tam má své děti z Bohuslavic, byli naši i Ti třetí - http://www.abicko.cz/soutez/ufo/2012/profil/137/ufounci-zs-bohuslavice. Nemyslete si, že je to pro nás jednoduché, i my máme svoji práci, domácnosti, povinnosti. Pro ty naše miláčky, to ale musíme zvládnout. Drak
Čau prosímtě jako podívej se na svoji základnu nevím jestli si zaslouží 1. pozici..
moc práce na ni není to třeba já jsem si s tím dal zabrat a už nevím kde shánět hlasy a nmám tu možnost sedět tu 24 hodin denně jako ty. tak prosím nějak se zamysli a už toho nech nechápu jako kde ty hlasy bereš.. spíš za co ty hlasy dostáváš (N) (N) (N) (N)prostě se mi líbí škola z Poruby, dala jsem zrovna nyní další hlasy. Nevím kolik práce sis s tím dal ty, ale spíš tě štve, že nemáš dost známých kteří by pro tebe hlasovali. Tady psala i jejich paní učitelka, jak to vzniklo, z čeho to děti udělaly. Prostě jim fandím, hlasuje i 14 syn se spolužáky, taky si jich hodně vybralo tuto školu......tak se jim to asi líbí, ne? nebo myslíš, že puboši budou hlasovat pro něco co je nezaujme?