Spider-Man: Ve filmu poprvé od Marvelu

Spider-Man: Ve filmu poprvé od Marvelu
Sdílej
 
Další komiksové dobrodružství míří do kin! Přichází z marvelovského vesmíru a přináší příběh mladého Petera Parkera ve filmu Spider-Man: Homecoming.

 

Nový pavoučí superhrdina Spider-Man se představil již ve filmu Captain America: Občanská válka. Po svém dobrodružství s Avengers se Peter snaží vrátit do běžného života a sžít se se svými nově nabitými schopnosti. Zachraňovat sousedství a pomáhat stařenkám mu ale možná brzo přijde málo. Rád by totiž světu dokázal, že má schopnosti na to, stát se hrdinou. Jenže pozor: Brzy to bude moci dokázat. Na scéně se totiž objeví nový padouch!

Stinné stránky hrdinství

Ústřední záporňák si říká Vulture a z celého srdce nenávidí Avengery, jejich přezíravost a nadutost. Není pochyb o tom, že Vulture má připravený ďábelský plán, jak skupinu nesourodých hrdinů zničit. Ve snaze ho porazit ale může Peter ohrozit vše, co je pro něj v životě důležité. Do nebezpečí se tak můžou dostat jeho přátelé, rodina i jeho středoškolská láska, chytrá a krásná dívka jménem Liz.

Video se připravuje ...

Spider-Man Homecoming - oficiální trailer • Zdroj: Falcon

Sider-Man: Sázka na jistotu

V hlavní roli znovu uvidíme Toma Hollanda, hlavního záporňáka si zahraje Michael Keaton, který si také střihl Batmana v jednom z klasických snímků komiksového žánru: Batman se vrací. Těšit se můžeme třeba i na staré známé – Roberta Downeyho Jr. v roli Iron Mana nebo Chrise Evanse v roli Captaina Ameriky. Nový snímek o jednom z nejznámějších komiksových superhrdinů tak sází na ověřené postavy i na neotřelý nový Spider-Manův příběh.

Spider-Man: Homecoming

Režie: Jon Watts

Hrají: Tom Holland, Michael Keaton, Laura Harrier

Premiéra: 6. července 2017

Letní soutěž se SPIDER-MANEM

Letní soutěž se SPIDER-MANEM

Strážci galaxie Vol. 2: Co znamená 5 (!) bonusových scén v titulcích?

Strážci galaxie Vol. 2: Co znamená 5 (!) bonusových scén v titulcích?

Skutečný štít Captaina Ameriky: Je opravdu neprůstřelný?

Skutečný štít Captaina Ameriky: Je opravdu neprůstřelný?

 

Články odjinud