YouTubeMag: Zrcadlo, který youtuber je nejkrásnější?

YouTubeMag: Zrcadlo, který youtuber je nejkrásnější?
Sdílej
 
V dnešním vydání našeho youtubového magazínu se podíváme na zoubek youtuberům, kteří se za poslední týden ponejvíce zkrášlovali, a nakonec zjistíme, který youtuber je na světě nejkrásnější.

 

Také už máte svoji kérku? Potetovaní youtubeři jsou v kurzu a youtuberská komunita má už i svoje oblíbené tatery, kteří jim počmárají ruce/nohy kdykoliv se jim zachce zkrášlit své dospívající tělesné schránky nějakým novým obrázkem. Osobně se nemůžu dočkat, až se dostane do módy naopak NEBÝT potetovaný a všichni youtubeři budou natáčet velice bolestivé videoklipy o tom, jak si své kérky nechávají sdírat z kůže šmirglpapírem a kvalitně nastartovanou rozbruskou.

To ale berte jen jako takové pyskování fousatého rozumbrady, který už tomu samozřejmě nemůže rozumět – a který pořád ještě sbírá odvahu, aby si nechal na nohu vytetovat Rocketa ze svého oblíbeného filmu Strážci galaxie. Teď ale tedy k těm youtuberským kérkám: aktuálně své tělo obohatil o nový motiv youtuber Freescoot, který už jedno tetování má (na hrudi) a teď si nechal do ruky vyrýt tygra se šípem, protože je v čínském kalendáři tygr a tak jako šíp prý ví, kam míří.

Pro krásu i inteligenci

Něco pro svou krásu – ale i pro svou inteligenci – udělala také youtuberka z kanálu PetraLovelyHair. V rámci svého pořadu Funguje to? zkouší takzvanou "inteligentní rtěnku", která vám poradí s malou i velkou násobilkou, vypočítá vám nejlepší cestu do školy podle GPS a vyhledá vám na Wikipedii, co budete... ehm, pardon, spletl jsem si to s inteligentní rtěnkou z roku 2048. Inteligentní rtěnka z roku 2016, kterou tu představuje PetraLovelyHair, umí zatím jen to, že se na rtech zabarví podle tělesné teploty, pigmentu kůže a možná i podle své vlastní umělé inteligence, kterou před svými nositelkami zatím umně ukrývá... dokud se neodhodlá ovládnout prostřednictvím jejich rtů svět... což se dozvíme tak, že z úst milionů youtuberek vyjde zlověstné "MUHAHAHA!"

Nezdravé hubnutí

Jinak začínám mít pocit, že kdyby si PetraLovelyHair nedělala v každém videu z obličeje akvarelovou omalovánku, tak je to i celkem hezká holka. No nic. Jak vypadá dívka ve skutečnosti pod vrstvou make-upu je vždycky trochu záhada; stejně jako jak by Carrie Kirsten vypadala s jiným obočím. Děvčata, vy a vaše problémy.

Pro svou krásu se naopak nepokusil udělat nic strýček Standa z kanálu StandaShow – a prostě si nekoupil chytré hodinky Apple Watch – protože, jak sám říká, "půlnoční prodej není nic pro mě." Naopak pro krásu toho zase udělala až moc Moma Horňáková, která ve svém novém videu vypráví o nelehké zkušenosti s až příliš důkladnou (a stoprocentně velmi nezdravou) oddaností k hubnutí. Držíme palce, ať už je teď v pohodě:

Kdo je na youtubovém světě nejkrásnější?

A nyní je tedy čas splnit úvodní slib; YouTube, YouTube, řekni nám, kdo je na youtubovém světě nejkrásnější? Dala by se vypsat anketa, dal by se rozeslat dotazník, bylo by dokonce i možné prohnat všechny youtuberské obličeje speciálním programem, který z nich vyhodnotí toho největšího krasavce. Na druhou stranu je velmi pravděpodobné, že nakonec by to stejně vyhrál NejFake, který prý pod svým šátkem vypadá jako Brad Pitt namixovaný s Tomem Cruisem a Janem Čenským v pohádce Princové jsou na draka.

(Existuje ale ještě alternativní názor, že NejFake je ve skutečnosti příšera z vesmíru a šátkem si zakrývá svá neustále se mrskající chapadla; no, uvidíme, jestli nakonec ovládne svět on, nebo ty inteligentní rtěnky od Petry s lovely hair.)

Víš, který YouTuber vyrůstal a ábíčkem? Zjistíš to tady

YouTubeMag: S Járou Cimrmanem proti agresivním mravencům

YouTubeMag: S Járou Cimrmanem proti agresivním mravencům

YouTubeMag: Šprtání youtubery zahání

YouTubeMag: Šprtání youtubery zahání

Klíčová slova:
youtube, youtuber, youtubering, YouTubeMag
 

Články odjinud