YouTubeMag: Teri Blitzen začíná hrát fér

YouTubeMag: Teri Blitzen začíná hrát fér
Sdílej
 
V Paříži vám útok vyhládlých zombie vesničanů nehrozí, Jirka Král hraje počítačové hry nejlépe s korunou na hlavě, Teri Blitzen začíná hrát fér a končí s Bubbleology a jabko s tužkou dá dohromady jabkotužku!

První letadlo do Paříže

Youtuberka Flabgee si sbalila saky paky, oblékla se do velkoměstsky sportovního a stopla si první letadlo do Paříže. Viděla ajfelovku, prošla se po Louveru a se skutečností si porovnala místa, kde se natáčely slavné scény z Amélie z Montmartru. Nic z toho bych netušil, kdyby o tom Flabgee nenatočila těžce vypohůdkované video; člověk má trochu problém dokoukat ho jen kvůli tomu, že jeho zvukový podkres tvoří uspávací hudba, která vás pošle do REM fáze dřív, než bys řekl bonžůr.

 

Ale jinak se na to dívá fakt moc pěkně; Flabgee je evidentně v klídesu a Paříž je nejlepší město na světě. Byli jste už v Paříži? Pokud ne, tak tam musíte. Pokud ano, tak se tam musíte vrátit. Ještě aspoň jednou. Dokud se tam nevrátíte podruhé. Mimochodem, takhle by mohla Paříž vypadat v roce 2050. Fajn místo k životu  budoucnosti, nemyslíte?

Na Šumavě fajn jako v Minecraftu

Na Šumavě je to ale taky moc fajn. Weef z kanálu Weef's World se vydala hledat zbytky jedné zaniklé obce v šumavských lesích – a našla je. Je to smutné, je to krásné, je to nostalgické. Nemusíte pokaždé nastupovat do letadla, když chcete vidět něco úžasného. Občas stačí projít nejbližším mlázím, ponořit se do lesního šera za humny, přejít přes pole tam, kde jste ještě nebyli. Zkrátka a dobře – udělat ještě jeden krok.

 

Jasně, člověk nikdy neví, co tam na něj čeká – ale to neví ani v Minecraftu. I když po vyčerpávajícím přehledu všemožných smrťáků, kteří na hráče čekají v tomhle simulátoru kostičkového světa v předlouhé frontě a mávají tam na něj pořadovým lístečkem, máte přece jen alespoň zběžnou představu, co vás v Minecraftu čeká a nemine, když si tam nebudete dávat majzla.

Teď už zbývá jen posadit se někde u stolu s pár mudrci a moudře pohovořit o tom, zda je v Minecraftu lepší způsob natáhnutí bačkor pád kovadliny (č. 25), útok zombie na kuřeti (č. 40), zašlápnutí magma kostičkou (č. 30) nebo sežrání zombie vesničany (č. 46). Osobně bych hlasoval pro sežrání zombie vesničany, ale to říkám jen proto, že s ním mám vlastní neveselou zkušenost ze západočeské Vysoké Pece v Krušných horách. S hladovými zombie vesničany nejsou žerty.

Teri Blitzen končí s propagací Bubbleology 

A nakonec si dáme ještě formou rychlých zpráv pár věcí, které se na Youtube v posledním týdnu udály a které – pokud v youtuberském dění chcete mít trochu přehled – byste neměli nechat nepovšimnuté:

Jirka Král a Kingdom Lands

Jirka Král hraje od začátku hru Kingdom Lands, kde hraje – pochopitelně – za krále (a staví si tam své království); ta hra vypadá fantasticky, pokud máte rádi počítání jednotlivých pixelů... a běhají tam jeleni.

Teri Blitzen končí 

Teri Blitzen končí s propagací Bubbleology a RowentaForElite což je super a patří je za to velký respekt; zvlášť bubbletea byl ve videích Teri Blitzen propagován často podrazáckým způsobem, jak zde říká sama Teri; palec nahoru pro ni, že teď dala přednost svým fandům a své tvorbě před komercí a skrytou reklamou.

A pak se na Youtube také stalo tohle: řekněte PEN PINEAPPLE APPLE PEN!

Který youtuber vyrůstal s ábíčkem? Zjistíte tady

YouTubeMag: Zrcadlo, který youtuber je nejkrásnější?

YouTubeMag: Zrcadlo, který youtuber je nejkrásnější?

YouTubeMag: S Járou Cimrmanem proti agresivním mravencům

YouTubeMag: S Járou Cimrmanem proti agresivním mravencům

 

Články odjinud