Playmobil Ghostbusters Ecto-1: Jak jezdí Krotitelé duchů?

Playmobil Ghostbusters Ecto-1: Jak jezdí Krotitelé duchů?
Sdílej
 
Koho děsí duchové a další příšery, může mít pro strach uděláno – na scénu totiž přichází nová řada stavebnic k filmu Krotitelé duchů!

 

Ecto-1 je legendární automobil, ve kterém hrdinové filmu Krotitelé duchů vyráželi do akcí! Nyní si můžete sestavit i vy. V krabici najdete 79 plastových kousků včetně kostry samotného automobilu, stavba vám proto nezabere příliš času. Místy je ale potřeba vyvinout větší sílu tak, aby všechny součástky pěkně zapadly na své místo. Díky tomu však bude auto bytelné a vydrží i trochu drsnější hru. Detaily zajišťují drobné součástky výbavy i četné samolepky, které auťáku dodávají správně realistický vzhled.

Playmobil Ghostbusters Ecto-1: Na scénu totiž přichází nová řada stavebnic k filmu Krotitelé duchů! •  Playmobil

Bez auto výbavy ani ránu

Auto má otevíratelný kufr a snímatelnou střechu. To aby se dalo dobře dostat do propracovaného interiéru, který poskytuje pohodlí oběma přiloženým panáčkům i dostatek místa pro jejich výzbroj a vybavení. Ve střeše automobilu je také ukryta siréna a blikající majáčky. Abyste je rozchodili, budete potřebovat tři baterie AAA, které snadno instalujete při sundání střechy.

Detailně prokresleným panáčkům Zeddemoreovi a Janine lze na záda připnout energetické zbraně i s pistolí a dalšími krotitelskými udělátky a poslat je hned do akce.

Krotitelé do boje!

Stavebnice je vhodná i pro mladší stavitele. Největší zábavu s ní natropíte po sestavení, ať už budete před duchy zachraňovat jiné panáčky Playmobil, legáčky, panenky nebo plyšáky. Hlavně dejte pozor na zelený sliz, který po vás budou pálit vaši strašidelní nepřátelé!

Playmobil Ghostbusters Ecto-1 

Shrnutí: Propracovaný vůz z filmové klasiky!

Výrobce: Playmobil

10 nej LEGO setů z filmových světů

10 nej LEGO setů z filmových světů

LEGO® Batman: Superhrdinové i záporňáci z kostiček

LEGO® Batman: Superhrdinové i záporňáci z kostiček

Star Wars 74-Z Speeder Bike: Dron z Temné strany Síly

Star Wars 74-Z Speeder Bike: Dron z Temné strany Síly

 

Články odjinud