EuroPlus+ REWARD

Sdílej
 
- výukový program angličtiny S kurzy angličtiny se setkáme doslova na každém kroku. Ať už se jedná o docházkové kurzy s živými lektory, učebnice pro samouky, audiokazety či multimediální CD-ROM. Jeden z takových kurzů, který svou kvalitou i zpracováním patří mezi ty nejlepší na našem trhu, vám dnes představíme. Je to čtyřúrovňový kurz EuroPlus+ REWARD na CD-ROM.

REWARD na CD vychází ze stejnojmenné tištěné předlohy vydavatelství Macmillan Heinemann ELT, která je v současnosti jedním z nejlepších kurzů pro dospělé a mládež ve světě. Je rozdělený do čtyř úrovní: elementary (začátečníci), pre-intermediate (mírně pokročilí), intermediate (pokročilí), upper-intermediate (velmi pokročilí). Každá z těchto částí je na dvou CD a obsahuje 150 hodin intenzivní výuky. Kompletní kurz vás provede od úplných začátků až po profesionální používání angličtiny. EuroPlus+ REWARD spojuje metodu klasické výuky se všemi výhodami, které multimediální CD nabízí a doplňuje je o zcela nový prvek, kterým je studium přes internet.

Off-line část

V off-line části, nevyžadující připojení k internetu, najdete rozsáhlý oddíl anglické gramatiky, bohatou slovní zásobu s možností libovolného rozšiřování a řadu cvičení pro ověření získaných znalostí. Procvičit se můžete pomocí písem-ných úkolů, doplňování slovíček do textu či pomocí testů, kde určujete správnou odpověď z několika nabízených. Každá ze čtyř úrovní kurzu obsahuje přes 700 stránek s látkou kurzu a s jazykovými úkoly. Tuto textovou část doprovázejí zvukové nahrávky a videoklipy, které tematicky navazují na právě probírané učivo. V samostatném pomocném nástroji najdete přehled slovíček, který obsahuje slova ze všech čtyř úrovní nezávisle na tom, v jakém kurzu, a tedy na jakém CD se právě nacházíte. Všechna slovíčka jsou ozvučená, zvolíte-li tedy libovolné heslo, můžete si je nejen přečíst, ale i poslechnout jeho správnou výslovnost. Program umožňuje řadit slova podle zvládnutého učiva, jednotlivých kapitol, tematických okruhů nebo podle abecedy. Velice užitečnou pomůckou v tomto oddíle je zkoušení slovíček. Přehled gramatiky je druhým pomocným nástrojem, kde najdete shrnutí učiva celého kurzu řazené podle okruhů podobně jako u slovíček. Další nástroj, záznam zvuku, vám pomůže zkontrolovat si výslovnost. Nejprve si přehrajete originální text, potom nahrajete svůj vlastní a pomocí grafů můžete porovnávat intonaci, hlasitost a rytmus své angličtiny. Výrazným rysem kurzu je implementace technologie IBM Via Voice. Tento tzv. modul rozpoznávání řeči umocňuje interaktivitu kurzu: při zkoušení slovní zásoby mají studenti možnost zadat slovíčko přes mikrofon. Je-li výslovnost správná, program slovíčko zapíše a pokračuje dál. Podobně je možno postupovat při doplňování cvičení. EuroPlus+ REWARD EuroPlus+ REWARD EuroPlus+ REWARD

On-line část

Jedinečným však tento program činí teprve dálkové studium přes internet s možností práce ve virtuální učebně. Všechny tyto internetové služby jsou pro všechny registrované uživatele zdarma. Najdete zde elektronický měsíčník, který obsahuje aktuální zprávy z celého světa a vychází ve čtyřech verzích, jež odpovídají jednotlivým úrovním kurzu. V části "Diskusní fórum" je virtuální školní učebna. Připojení uživatelé mohou v reálném čase komunikovat hlasově nebo prostřednictvím zasílání textových zpráv. Písemné úkoly vypracované v off-line části si můžete dát opravit u učitele, kterého si na internetu vyberete, a on vám je opravené pošle zpátky, případně využít služeb REWARD-serveru, který vám úkoly opraví a okomentuje zdarma. Poslední on-line službou jsou hry, kde má student možnost zasoutěžit si po internetu při některé z výborně graficky ztvárněných her.

Minimální požadavky

Pentium 100 MHz, 16 MB operační paměti, grafické rozlišení 800x600 v režimu HiColor, 8x CD-ROM mechanika, zvuková karta, Windows 95 nebo 98. Pro plné využití kurzu je nutné připojení na internet.

KONTAKT

CD dodává firma: MEDIA trade s.r.o., Krakovská 25, 110 00 Praha 1. Podrobnější informace o kurzu získáte na adrese www.cd-rom.cz nebo na čísle 0800-1CDROM (0800-123766), kde si můžete objednat demoverzi kurzu na CD ZDARMA.