7 koloběžek

Sdílej
 
Pro věrné čtenáře Vánoce se blíží mílovými kroky a my vám je chceme zpříjemnit soutěží. V té můžete vyhrát šestnáct fantastických cen a navíc prémii.

7 koloběžekMáme pro vás panenky Barbie a RC auto Tyco, hru Scrabble, figurky Maxe a sady autíček Matchbox. A ta prémie? Sedm Microkoloběžek Classic (v obchodě za 5000 Kč) a Economy (za 4000 Kč)! Na téhle Microkoloběžce dojedete do školy, jedním pohybem ji složíte a dáte do lavice. Do školy odjíždíte poslední a doma jste první... A k tomu tři geniální Furby, které si zamilujete od první chvíle. Mluví, smějí se, zpívají, tančí, komunikují mezi sebou, učí se nová slova a věty a také stříhají ušima. Získat některou z našich cen nebude snadné - věrní čtenáři ABC budou mít náskok. V první řadě musíte správně zodpovědět všech devět otázek, které najdete v ABC č. 21, 22 a 23. A nakonec vás bude čekat úkol prémiový, desátý, o kterém vám zatím nic neprozradíme. Naši soutěž jsme nazvali "pro věrné čtenáře", protože pokud ABC pravidelně dostáváte a pročítáte, nalézt správnou odpověď se vám určitě podaří. Ostatní pak musí otevřít encyklopedie, navštívit knihovny, brousit po internetu nebo se poradit s rodiči a učiteli. Pečlivě si poznamenejte odpovědi na všech devět otázek a teprve poté nám je s řešením desátého úkolu pošlete do redakce. Odpovědi na jednotlivé části soutěže nebudeme hodnotit. Velká vánoční soutěž Velká vánoční soutěž

VV SOUTĚŽ - 2. KOLO

Odpovědi na dnešní tři otázky najdete v některém z letošních čísel našeho časopisu, zkusit to ale můžete i jinde. 4. V kterém roce byl vypuštěn základní blok vesmírné stanice MIR? 5. V kterém roce rozluštil J. F. Champollion hieroglyfy? 6. Který druh hada se v osmdesátých letech dostal jako černý pasažér na Havajské ostrovy? Odpovědi nám zatím neposílejte, tato Velká vánoční soutěž má tři kola, která najdete v ABC č. 21, 22 a 23. Odpovědi z dnešního (a předchozího) čísla si poznamenejte a počkejte na příští ABC!