7 koloběžek

Sdílej
 
Pro věrné čtenáře Vánoce se blíží mílovými kroky a my vám je chceme zpříjemnit soutěží. V té můžete vyhrát devatenáct fantastických cen a navíc prémii.

Celou koloběžku si můžete prohlédnout na www.microkolobezka.czMáme pro vás panenky Barbie, RC auto Tyco, hru Scrabble, figurky Maxe a sady autíček Matchbox. A ta prémie? Sedm Microkoloběžek Classic (v obchodě za 5000 Kč) a Economy (za 4000 Kč)! Na téhle Microkoloběžce dojedete do školy, jedním pohybem ji složíte a dáte do lavice. Do školy odjíždíte poslední a doma jste první... A k tomu tři geniální Furby, které si zamilujete od první chvíle. Mluví, smějí se, zpívají, tančí, komunikují mezi sebou, učí se nová slova a věty a také stříhají ušima. Získat některou z našich cen nebude snadné - věrní čtenáři ABC budou mít náskok. V první řadě musíte správně zodpovědět všech devět otázek, které vyšly v ABC č. 21, 22 a v dnešním čísle 23. Nakonec vás čeká úkol prémiový, desátý: nakreslit obrázek, který předáme na Mikuláše dětem v nemocnici. Naši soutěž jsme nazvali "pro věrné čtenáře", protože pokud ABC pravidelně dostáváte a pročítáte, nalézt správné odpovědi se vám určitě podaří. Ostatní pak musí otevřít encyklopedie, navštívit knihovny, brousit po internetu nebo se poradit s rodiči a učiteli. Pečlivě si poznamenejte odpovědi na všech devět otázek a teprve poté nám je s hotovým obrázkem pošlete do redakce. Odpovědi na jednotlivé části soutěže nebudeme hodnotit. Velká vánoční soutěž Velká vánoční soutěž

VV SOUTĚŽ - 3. KOLO

Na dnešní otázky v ABC odpovědi nenajdete, je to jen na vás. Pokud nakreslíte krásný obrázek pro prémiový úkol č. 10, pak ho určitě předáme nemocným dětem. Možná nevyhrajete žádnou ze šestnácti cen, ale obrázkem uděláte sobě, a jistě i nemocným dětem, obrovskou radost. 7. Který den se slaví Vánoce v Itálii? 8. V které zemi se na Štědrý den zdobí banánové palmy? 9. Nosí v USA dárky Ježíšek? Prémiový úkol 10. Nakreslete obrázek, který by podle vás udělal radost dětem, trávícím vánoční svátky v nemocnici. Odpovědi na všech devět otázek a obrázek pro nemocné děti zašlete nejpozději do 4. 12. 2000 na adresu redakce (ABC, Domažlická 11, 130 50 Praha 3). Jen tak máte naději dostat výhru ještě do Vánoc. Obálku označte heslem: VÁNOCE S ABC.