Nová sběratelská karetnÍ hra

Sdílej
 

Waste LandNa jaře se na českém herním trhu objevila nová sběratelská karetní hra v českém jazyce WASTELANDS, kterou bychom vám rádi představili. A navíc jste jednu kartu nalezli vlepenou v dnešním ABC. Když vezmete do rukou tuto sběratelskou karetní hru, stáváte se jedním z hrdinných dobrodruhů Ghally. Ve fantastickém světě mágů, netvorů a kouzel přijímáte výzvu na souboj od jiného dobrodruha, který také používá karty jako své zbraně. Pokud disponujete vhodnými kartami, můžete sesílat strašlivou magii, vyvolávat silné bojovníky či užívat prastaré předměty. Můžete stavět nedobytné pevnosti, tajemné věže a laboratoře. Můžete se opírat o sílu světla nebo temnoty, můžete vsadit na strategii rychlého útoku malých nestvůr nebo se zaměřit na silné hrdiny vyšších úrovní vybavené mocnými zbraněmi. Můžete se soustředit na magii a okamžité zničení čehokoliv, co protihráč přivolá, nebo naopak vybudovat neprostupnou bariéru a za ní se připravit k rozhodujícímu úderu. Můžete vysávat protivníkovu energii, až mu znemožníte cokoliv dělat, nebo proti němu obrátit sílu jeho vlastních kouzel. Ale pozor! Je samozřejmé, že i on bude chystat nepříjemná a zákeřná překvapení. Sestavte si vlastní hrací balíček, který vyhovuje vaší herní strategii. Záleží jen na vás, jaké karty do něj vložíte. Vítězstvím můžete změnit historii Wastelands, stát se legendou v nekonečném hrdinském eposu. Nová sběratelská karetní hra Nová sběratelská karetní hra Nová sběratelská karetní hra Nová sběratelská karetní hra Nová sběratelská karetní hra Nová sběratelská karetní hra Nová sběratelská karetní hra Nová sběratelská karetní hra WASTELANDS koupíte v obchodech, které se zabývají sci-fi a fantasy, a i v knihkupectvích a hračkářstvích.

SVĚT FANTAZIE

Prosperujícímu světu Ghalla vládla šestice bohů: Fairlight, hrabivý bůh peněz a magie; Elenios, paní krásy, lásky a nepředvídatelného větru; Tharr, pán bitev a bůh země; Raia, dobrý bůh práva a spravedlnosti; Sheran, matka přírody, a Leah, bůh podsvětí. Všichni z nich byli původně smrtelníky, ale na panteon (shromaždiště bohů) vstoupili již dávno, před mnoha eony, v časech od té doby lidmi dávno zapomenutých, až na jednoho: ambiciózního mocichtivého arcimága Dornodona. Ten bohům záviděl jejich nesmrtelnost a pomocí strašlivých rituálů a extrémně ničivých sil se mu podařilo ji získat. Tyto síly se mu však vymkly z kontroly a z většiny planety vytvořily pustinu - Wastelands.

STRATEGIE

Sběratelská karetní hra se značně liší od tradičních karetních her, které znáte. Nejenom, že má každý hráč odlišné karty, ale může si další dokupovat a vyměňovat je se svými kamarády. Dále vychází každého půl roku rozšiřující sada s novými kartami, takže se hra stále rozvíjí. Tento přísun karet umožňuje hráči zkoušet nové herní strategie a kombinace. Nejvíce vzrušujícím způsobem získávání nových karet je samotná hra: vítěz vyhrává jednu kartu od soupeře, kterou si obohatí vlastní sbírku. Hru si můžete zahrát doma, ve škole, v klubu nebo na některém z oficiálních turnajů.

Autor

Michal Srb