Prázdninová soutěž

Sdílej
 
Pro všechny milovníky dobrodružství Alfons opět volá o pomoc Zachraňte mě! Pomóóóc! Už jsem sice rozdal počítač, kolo a spoustu dalších věcí, ale ještě pořád jich tu hromada zbývá. Musím rozdat další, jinak se odtud nikdy nehnu. Tak se rychle zapojte do soutěže, dnes máte poslední příležitost!

Skvělé ceny pro vítězePravidla jsou jednoduchá, v č. 12 a 13 jste našli dva úkoly, dnes přinášíme třetí. Všechny tři odpovědi vložte do jedné obálky, kterou výrazně nadepište Soutěž s Alfonsem a pošlete ji do 31. 7. 2001 na adresu redakce. Nezapomeňte připsat svou zpáteční adresu.


Putování po neznámých horách, kam jste se s námi vydali v minulých dvou číslech, to určitě je dobrodružství. Jiný považuje za dobrodružství setkání s divokou šelmou, další zase výpravu na Měsíc, Mars či jinou planetu. Dobrodružný může být sjezd divoké řeky, dobytí nedotčeného horského vrcholu či průzkum neznámých jeskyní... Pro někoho je dobrodružství i noční výprava na opuštěný venkovský hřbitov nebo prázdninový pobyt u koní. V každém případě však dobrodružství znamená určitou míru nepohodlí, strádání a také rizika.

Třetí úkol

Vaším třetím úkolem je stručně popsat dobrodružství, které byste sami chtěli zažít, nebo jak si představujete, že by takové správné dobrodružství mělo vypadat. Pište čitelně (texty, které nedokážeme přečíst, budeme muset ze soutěže vyřadit), vaše vyprávění by nemělo být delší (kratší být může) než 30 řádek textu. dobrodružství dobrodružství dobrodružství

Skvělé ceny pro vítěze!

Skvělé ceny pro vítěze!1. stan, 2x spací pytel, 2x karimatka 2. kajak s příslušenstvím 3. - 4. dalekohled 5. - 6. spací pytel 7. - 35. batohy, pláštěnka - poncho, nože Victorinox, buzoly, baterky, čutory a další tábornické potřeby.

Hodnocení

Skvělé ceny pro vítězeZ došlých odpovědí vybereme ty, které budou obsahovat správné odpovědi na první dvě otázky, a z nich pak nejlepší a nejoriginálnější představu dobrodružství.

POZOR!

Vaše vysněné nebo plánované dobrodružství nesmí zabíhat do světa pohádek a fantasy, musí být reálné a realizovatelné. (Např. boj s drakem a osvobození princezny nebereme. Ani setkání s prapředky za pomoci stroje času.)